Živi u pjesmi

'Sad mi je sve teže kad shvaćam da Vinko stvarno neće doć'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Udovica trogirskog slavuja, kako su mediji od milja tepali Vinku Coci, ugostila nas je u svojem domu. Janja Coce nam je povjerila kako je tek nedavno shvatila da se njezin suprug uistinu više nikad neće vratiti kući.

Uz nagradu Porin, koja je Vinku Coci dodijeljena posthumno, i uz pregršt svježih uspomena, Janja Coce u svojem se trogirskom domu sa sjetom priprema za finalnu večer Splitskog festivala.

Pogledaj i ovo showbuzz Shrvana Janja Coce 'On za mene nije pokojni, on je moj Vinko'

Glazbena premijera: pogledajte spot posvećenu Vinku Coci

Kad na Prokurativama u nedjelju navečer Vinkov brat Duje Coce, Alen Nižetić, Marko Škugor i Robert Kurbaša zapjevaju 'Devet slova jedne riči' Janji će se stegnuti srce. Naime, pjesma Pere Kozomare i Roberta Pauletića, koja slovi kao ovogodišnji favorit, posvećena je preminulom trogirskom slavuju.

'Vrijeme ne može izliječit rane, nego mi je svakim danom sve teže. Onaj prvi mjesec, dva sam shvaćala kao on je na turneji, on je na putu, kao što je često putovao, izbivao iz kuće, tako da sam imala osjećaj, sad će doć kući. Sad mi je sve teže kad shvaćam da stvarno neće doć, da se moram pomirit s time i živjet od lijepih uspomena', poručila je Janja.

Čovjek, koji je na usporedbe s Pavarottijem samo odmahivao glavom, isticao je da je samo mali čovjek sa sela i kako su njegove ljubavi supruga, Hajduk, pisma i ribari, zauvijek je ušao u legendu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene