Skrivena kamera

"F*** you!" Rastrojeni glumac slučajnim prolaznicima mobitele bacao u smeće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jan Kerekeš i ovog puta uspio je nasamariti slučajne prolaznike, a njihove neočekivane reakcije zabilježila je skrivena kamera.

Jan Kerekeš i ovog je tjedna u Skrivenoj kameri zapaprio svojim sugrađanima. Glumac je naime slučajne prolaznike pitao mogu li mu posuditi mobitel da nazove suprugu. Nakon što su mu pristali dati za poziv Jan je nazvao suprugu koja ga je toliko iznervirala da je mobitel bacio u kantu za smeće.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

I to ne svoj, već mobitel slučajnih prolaznika koji su ovim potezom ostali iznenađeni. Nakon što su shvatili da je riječ o još jednoj skrivenoj kameri svi su se dobro nasmijali, a jedna od nasamarenih prolaznica glumcu je poručila "F*** you!". Kako je to sve izgledalo pogledajte u Skrivenoj kameri IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene