hit predstava

Jadranka Đokić i Mislav Čavajda: Ljubavnici 'Dubrovačke triologije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon održana prva dva dijela Dubrovačke trilogije, kiša zaprijetila održavanju trećeg.

Poljupci glumaca Jadranke Đokić i Mislava Čavajde od kojih svatko u predstavi igra čak tri uloge, obilježili su prva dva dijela 'Dubrovačke triologije'.

Pogledaj i ovo showbuzz Dečki se odlično slažu Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar uživali u Dubrovniku, nogometaš se više družio s njezinim kolegom

Predstava 'Elementarne čestice' šokira publiku Dubrovačkih ljetnih igara: 'To je samo život'

A onda je nakon odigrana prva dva dijela kiša zaprijetila odražavanju trećega. Publika je strpljivo čekala hoće li se kiša zaustaviti što nas je pomalo podsjetilo na završnice Wimbledona koje se često prekidaju zbog nepredvidivog britanskog vremena.

Kiša je uskoro prestala padati pa je nakon kraćeg brisanja stolaca održan i treći dio Trilogije. Filmski redatelj Vinko Brešan kaže kako i on na snimanjima često ovisi o vremenskim prilikama. Za uloge u predstavi glumci, koji ne vladaju dubrovačkim govorom, prolazili su intenzivne lekcije. Dubrovačka trilogija na programu Ljetnih igra je do 13. kolovoza. No, uspijete li nabaviti karte pravi ste srećković. Naime, ovo je prva ovosezonska predstava koja je već danima rasprodana pa su za nju čak otvorene i liste čekanja. Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene