PJEVAČ PRIZNAO

S kim Jacques ne bi zapjevao ni za honorar od milijun eura?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hoće li pjevačica uvrijediti nakon ove izjave?

Na škakljiva pitanja u Paprenim kuglicama ovog tjedna odgovarao je Jacques Houdek, a na prvo pitanje koje je Houdek izvukao morao je nastaviti niz. 'Moja karakteristika na koju sam najponosnijin je..?' glasilo je pitanje. 'Upornost', brzo je odgovorio Jacques.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Na pitanje s kim ne bi zapjevao i da mu plate i milijun eura Houdek je odgovorio Nives Celzijus. 'Sorry Nives', rekao je kroz smijeh Houdek koji je otkrio da će biti mršav kad ostari. Jacques je otkrio kako su polugole pjevačice koje na pozornici pjevaju u gačicama baš cool ako znaju pjevati. 'Pjevanje sve opravdava'.

Pogledajte i čime je Severina osvojila slavnog dizajnera.

Na pitanje što se najčešće reflektira u tvojem ogledalu, Jacques je od ponuđenih odgovora imao: razjareni bik, mudra sova i umiljata pudlica. 'A, razjareni bik koji pita šta si to učinio', odgovorio je Jacques.

Na što je još Houdek morao odgovoriti pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene