Petkom s petkom

Iznenađenje na parketu: Dječak igrao košarku sa svojim idolom Darijom Šarićem!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Mislim da je ovo najljepši poklon koji sam nekom pripremila u životu', rekla je sestra Ema, koja je ovim pokazala da svog brata voli najviše na svijetu

Jedanaestogodišnji Fran iz Križevaca mislio je da će se susresti s kumom koji živi u inozemstvu. No ono što ga je dočekalo ispred Draženovog doma zauvijek će mu ostati u sjećanju.

Pogledaj i ovo Shaquille O\'neal na koncertu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 zabavan i prirodan Shaquille O'Neal ekskluzivno nam je otkrio svoje novo prezime koje koristi samo u Hrvatskoj

Naime, njegov idol, košarkaš Cibone Dario Šarić priredio mu je iznenađenje, zajedno s ekipom In Magazina. 'Moji mi prijatelji neće vjerovati da se ovo dogodilo', rekao je Fran koji već nekoliko godina igra košarku u KK Križevci.

Petkom s Petkom: Luka Nižetić upao na svadbu i iznenadio mladence

'Ovo će mu sad biti poticaj da bude još bolji', rekla je Franova sestra Ema, ispričavši kako je njen brat išao čak i na finalnu utakmicu Final Foura u Beograd. 'Iznenadio me kako dobro igra košarku. Ako ovako nastavi, za koju godinu ćemo pričati o njemu', rekao je trenutno najbolji mladi košarkaš u Europi, Dario Šarić. Novopečeni prijatelji odmjerili su i snagu na parketu, a tko je pobijedio pogledajte u videu. Želje za iznenađenjima i dalje šaljite na e-mail petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene