Zanosna Marija

Izabrana prva Miss Zagrebačke županije: "Tresem se!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Potraga za najljepšim djevojkama koje će se boriti za titulu Miss Hrvatske u punom je jeku. Posljednja u nizu izabrana je Miss Zagrebačke županije.

Mlade, lijepe, ambiciozne i sve s istim ciljem - osvojiti krunu Miss Hrvatske. Kad je poštenje u pitanju, spremno odgovaraju. Nemoralna ponuda u zamjenu za krunu nije prihvatljiva. Ili?

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

"Mama mi je rekla da takvim ljudima kažem ne", poručuje Barbara Kotarski. "Meni ne treba nikakva ponuda da postanem miss pa da me netko ucjenjuje", kaže Martina Vrabec.

I dok se misice izmjenjuju, on je konstanta. Bez Sandija Cenova izbori su nezamislivi.

"Nema neke tajne, tako mi je pao grah. Bogu hvala da je tako, nije da to ne znam cijenit. Bio sam i u braku s jednom misicom, tako me to povezalo, a i stalno sam imao neke ljubavne pjesme koje su dobrodošle na ovakvim natjecanjima", kaže pjevač Sandi Cenov.

Nekadašnji zavodnik misica je u sretnom braku, a nas je baš zanimalo kako danas kotira. "Nisam već godinama našao nikakvo pisamce na brisaču", dodaje Cenov.

Sigurno vas zanima tko je pobijedio. Njezino ime je Marija Vujević, ima 17 godina i pravi je dokaz izreke koja prati misice - Ljepota sa svrhom.

"Volontiram u bolnici u Bistri. To je bolnica za bolesnu djecu i tamo stvarno ima najgorih slučajeva, ali ta vam djeca uhvate srce i zaljubite se u njih. To je najljepše što možete napraviti - pomagati drugima", kaže Marija Vujević. I odmah vas moramo razočarati, srce ove mlade ljepotice već je zauzeto.

"On je velika potpora uistinu. Baš ga smatram nekim poklonom u životu", dodaje Marija.

Zasad su odabrane tri finalistice, a mi nastavljamo koračati pistom uz djevojke u potrazi za Miss Hrvatske.

"Ja stvarno smatram da je svaka od ovih cura zaslužila koliko i ja. Sve smo se trudile i da nije bilo njih, ne bih ni ja bila ovdje. Ovo mi puno znači jer sam sad dobila veći glas da mogu zastupati stvari za koje mislim da su bitne. Tresem se jer uistinu nisam ovo očekivala", kaže pobjednica Marija Vujević.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene