sprema se fešta

Ivica progovorio o 28 godina mlađoj djevojci koju vodi pred oltar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za koji dan, u sedmom desetljeću života, Ivica Propadalo izgovorit će sudbonosno DA.

Frontmen Teške industrije Ivica Propadalo uskoro će drugi put uploviti u bračnu luku. Svoju mlađahnu partnericu Beograđanku Draganu Todorović nakon šest godina ljubavi učinit će gospođom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek - 5 Nezaboravno iskustvo Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

"Volim uzbuđenja, ali ovo je ipak nešto posebno što se ne događa svaki dan", kazao je Propadalo za IN magazin. Svoju bolju polovicu upoznao je u Beogradu, a razlika u godinama ovom paru ne smeta ni najmanje. "Roditelji su me naučili da godine nisu važne", govori glazbenik koji svoj mladenački duh pripisuje stilu života. "Ponekad ljudi krivo žive. Ne treba se odricati života i djeteta u sebi", napominje Propadalo.

S njegovom Draganom, priznaje, nikada nije dosadno, a samo će zbog nje nakon mnogo godina obući i odijelo. Dan nakon ceremonije u vijećnici mladenci su organizirali feštu na kojoj će biti 150 uzvanika, među kojima će biti i Propadalov veliki prijatelj redatelj Krešimir Dolenčić. Što priželjkuju od uzvanika, ali i što njegova djeca kažu na skorašnje vjenčanje, otkrijte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene