SASVIM ISKRENO

Novi početak! Majka joj je bila oslonac, otac joj je umro prije 21 godinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Marić otkrila je brojne detalje iz privatnog i poslovnog života.

Lijepe trenutke treba dijeliti s najdražima, tako da Ivana Marić nije ni sekunde dvojila koga će pozvati na snimanje svojeg novog videospota.  ''Poseban je osjećaj kada imaš na snimanju, svoje najbliže i ono od mame, muža, kćeri, sestre, prijatelja, susjeda, ljudi s kojima u biti provodim svaki dan i koji čine moju svakodnevicu'', rekla je Ivana Marić.

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Posebno je veseli to što je dijelom cijele priče bila i njezina majka Jela, članica zbora Ivan Kukuljević Sakcinski, od koje je pjevačica naslijedila glazbeni talent. ''Koliko se eto sjećam oca, eto prošla je 21 godina otkad ga nema, ne sjećam se da sam ga puno puta mogla vidjeti da pjeva, odnosno da sam tad kao mala mogla zaključiti ima li sluha, ali dok je još bio tu mama i tata su zajedno išli u crkveni zbor'',kazala je Ivana.

Zbog svega što je prošla, Ivana nikad nije krila da joj je upravo majka najveći uzor, ali i životni oslonac. ''Malo tko ju može nadići, u tome svemu što je ona napravila, ostvarila i preživjela dosada. Na nama je samo sad, na meni i mojim sestrama, da joj na neki način do kraja života uspijemo barem dio svega vratiti što smo od nje dobili'', priznala je Ivana. Pjevačica je i sama mama sedmogodišnje Vite Marije. Pa priznaje kako u svojim djelima prepoznaje sve ono što je njoj njezina majka govorila prije 30 godina.

Na ovom snimanju ispunila joj se i davna želja. Nakratko je promijenila zanimanje. Pjevanjem se počela baviti kad je imala samo 14 godina, tako da se veselila time što će mikrofon zamijeniti pregačom. ''Uvijek sam bila na neki način malo zavidna i ljubomorna na moje neke kolegice, prijateljice koje su u nekom periodu života, bile konobarice, šankerice i tako dalje. To mi je uvijek bilo nekako posebno zanimljivo. Mislim da nas krase, recimo tako i nas pjevačice, zabavljače i ljude koje rade u u ugostiteljskim tim zanimanjima iste kvalitete da moraš ti te ljude zabavit'', otkrila je Ivana.

U gotovo 20 godina pjevačke karijere skupilo se i lijepih i ružnih trenutaka. No da krene ispočetka, kaže da ne bi mnogo toga promijenila. ''Nikad ne bi ponovno bila dijelom grupe kao na početku karijere, kad je s Pamelom Ramljam i Nedom Parmać činila trio Feminnem'', kazala je Ivana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene