Neobična situacija

VIDEO Ivana u zagrljaju drugog muškarca - suprug sve gledao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon nekoliko uspješnih singlova poput 'Zašto to toliko traje', Ivana Marić pripremila je još jedan.

Dosad je pjevala o nesretnim ljubavima, a ovog je puta odlučila pjevati o ljubavi sa sretnim završetkom. Na snimanju videospota za svoj najnoviji singl 'Pamtim ovu ljubav' Ivana Marić našla se u zagrljaju ni manje ni više već fitnes modela Adisa Jakića.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova ljubav Kojeg je dečka iz benda 'Mejaši' osvojila misteriozna djevojka?

Biti u zagrljaju s muškarcem koji joj nije suprug, budilo joj je, priznaje, tremu: 'Jako mi je neobično, odvikla sam se od drugih muškaraca, jako mi je neobično', rekla je Ivana. Sve se, naime, događalo pod budnim okom supruga. Inače fotograf, Vjeko s Ivanom nerijetko surađuje.

VIDEO Danijela u zagrljaju mladog zavodnika

'Mislim da suprugova nazočnost baš doprinosi svojoj slobodi, znači on je tu, sve vidi, sve zna što se događa, nema ono što je bilo na snimanju, dobro to je u spotu, a što ste vi radili kasnije', rekla je Ivana.

Nekoliko godina veze, a potom i petogodišnji brak, u kojem su dobili djevojčicu Vitu - ljubavne iskrice, kaže Ivana, još uvijek postoje. A sve zato što se često prisjećaju trenutaka s početka veze:

'To treba ponavljati dovoljno doma sa suprugom da bi se održale te iskrice. Mislim da stvarno sve se može, i tamo gdje ima i tračka ljubavi može se probuditi onaj osjećaj sa početka veze. Jako se treba truditi, i svi koji imaju problema imaju ih zato što su odustali i ne trude se dovoljno', objašnjava pjevačica.

Prilog u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene