Atraktivna Drnišanka

Đurđević o novoj pjevačici Colonije: "Zašto bi se zakopčavala do grla?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Colonija nastavlja dalje! Predstavljamo novu pjevačicu – atraktivnu Drnišanku Ivanu Lovrić!

Prije desetak dana Indira Levak objavila je kako nakon dvadeset godina više nije dio grupe Colonija. Svi koji su mislili da je to kraj poznatog benda – prevarili su se. Colonija nastavlja dalje! Nova je pjevačica atraktivna Drnišanka Ivana Lovrić, a nova postava spremna je za nove pobjede. "Vidiš kako se situacija preokrenula. Do prije 10 dana u Coloniji je bio jedan član, a sad nas je preko jedan. Sad nas je duplo više", kaže Boris Đurđević. "Moram priznat da je ovo veliki izazov za mene i imala sam malo problema sa spavanjem zadnjih nekoliko dana", kaže Ivana Lovrić.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić čestitke samo pristižu! Pjevačica grupe Colonia podijelila je sretnu vijest, ali najvažniji detalj ipak je odlučila sačuvati za sebe!



Dvadesetpetogodišnja Ivana dolazi iz Miljevaca kraj Drniša i ima apsolutno sve adute kojima bi na koljena bacila sve dosadašnje, ali i buduće Colonijine obožavatelje. Sretnu vijest da je upravo ona novi vokal omiljene domaće dance grupe prvo je javila mami, no ona nije bila baš presretna, našalila se Ivana. ''Čovječe, pa non-stop si to nabijala u sobi, tu Coloniju, to si volila slušat, sad ćeš me opet kad dođeš doma s tim maltretirat." Ja kažem ''Sad će ti bit još i gore! Sad ćeš morat još i na koncerte ići", kaže Ivana kroz smijeh. Ivana će Colonijinim pjesmama udahnuti novi život i dati im svoj pečat. Jedini zadatak koji je Boris tražio od nje jest da pokaže emociju.



"Emociju treba prenijeti. Imaš onih izvrsnih pjevača koji pjevaju ludilo, ali nema emocije. Imaš onih drugih koji ne pjevaju baš dobro pa tehnika to riješi, ali nema emocije. Kad staviš autotune, gdje ti je tu emocija", dodaje Boris. Temperamentna Drnišanka nema problema s pokazivanjem emocija u pjesmama. Boris nam je otkrio da je uz odličan vokal krasi još niz vrlina pa nije dugo dvojio koju pjevačicu uzeti za Indirinu nasljednicu. "Upornost! Ja kad se nečeg uhvatim, onda ne puštam. Evo, mislim da mi je to najveća vrlina", kaže Ivana. Iako pršti od seksipila, Ivani ne pada napamet pozirati u gaćicama i sličnim modnim kombinacijama. "Volim da ima seksipila ali diskretno, sa stilom", kaže Ivana. A Boris dodaje: "Mi smo se dogovorili, mi smo jedan pristojan bend, ona ne može sakrit svoj seksipil nikako. Zašto bi se zakopčavala do grla, i to je sasvim dovoljno."

Simpatičnoj Ivani u inbox na društvenim mrežama već pristižu raznorazne poruke udvarača pa smo odlučili provjeriti je li njezino srce već osvojio neki princ na bijelom konju. "Možda je, a možda i nije", kaže Ivana. No morat ćemo razočarati sve koji su za Ivanu već pripremili ''ulet koji se ne odbija''. Ivana je toliko zauzeta poslom da ne stigne ni pogledati mobitel, a kamoli baciti se nekome u zagrljaj. "Prvo ćemo snimiti novu pjesmu, pa ćemo snimiti još jednu pjesmu, pa ćemo snimiti još 10 pjesama, pa ćemo izdati CD, a onda ćemo razmišljati kako ćemo dalje, ja vjerujem da će ovo bit super", zaključio je Boris. Tijekom nekoliko dana objavit će novi singl, pripremaju ''The best of'' album na kojem će snimiti akustične verzije Colonijih pjesama, a uskoro kreću koncerti i nastupi. Čini se da je pred Colonijom nova era u kojoj će nas rasplesati kao nikada dosad.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene