Priznala kako se osjeća

Nagađanja već krenula: 'Da je to istina, ja bi bila jako tužna žena'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Kovač uskoro će predstaviti novu pjesmu, baladu. Iako je riječ o tužnoj ljubavnoj tematici to u njezinom stvarnom životu nije istina.

Prekrasno more, domaći ljudi i prava oaza mira - to za Ivanu Kovač znači bijeg od užurbanog Zagrebačkog života i idealan godišnji odmor, a za nas poziv da se lijepa pjevačica prisjeti svog odrastanja upravo ovdje u Tribunju.

Kaže Ivana u bezbrižnom djetinjstvu bila je mnogo hrabrija nego danas. Stvari koje je radila tada, sada nikad ne bi ponovila, a kada su u pitanju strahovi - nama je otkrila najveće.

 

#dalmacijosrceocamoga #hvar#panorama#croatiancoast #dalmacija#summer#fashiondiaries #fashionaddict #instamood #pickoftheday #happinessishere #musicismylife

A photo posted by I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

 

'Imala sam dvije velike saobraćajne - frontalnog sudara. Toga se strašno bojim. Mraka se bojim od kada sam bila dijete i dan danas se mraka bojim. Kad sam sama doma tek kad upalim sva svijetla, televiziju, mora bit buka onda ja mogu zaspat ili dočekati zoru pa mogu zaspat', ispričala je Ivana.

Dok je bila dijete najbolje se provodila i kaže nikad nije imala predznak Mišine male, pogotovo kada su bile u pitanju prve ljubavi.

'Ja se sjećam jednog momka, on je bio Nijemac, a ja kad bi ti se zaljubila ja bi umrla za njim i ja bi odmah ženit, stvarno ljubav, dva puta ga vidim u životu ja sam smrtno zaljubljena i volim ga do kraja života, i ja sam dugo patila za tim momkom. Bila sam jako mlada možda nekih 11 godina i onda bi se zaljubila u nekog drugog i ista bi stvar bila s njim', ispričala je Ivana.

 

#snapchataddiction

A photo posted by I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on

 

Priznaje da ni za što na svijetu ne bi mijenjala život koji sada živi, okružena je ljudima koje voli, ali i vjernom publikom i fanovima.

 

'Super mi je to, u stvari sam zahvalna na tome zato što se osjećaš onako počašćeno. Čovjeku je stalo da se slika s tobom samim tim i meni to znači', kaže.

Ljeta nisu prolazila samo uživajući već bi Ivana zasukala rukave te u obiteljskom restoranu pomogla majci. A nastavlja radit i Ivana, nakon godišnjeg odmora čeka je Šibenska šansona gdje će predstaviti novu pjesmu, baladu. Iako je riječ o tužnoj ljubavnoj tematici to u njezinom stvarnom životu nije istina.

'Nemojte povezivat tekstove s izvođačima, nikako ni u kojem smislu. Pogotovo u mom slučaju ja bi bila strašno tužna žena jer imam jako puno tužnih pisama ali generalno svatko jednom u životu stravično pati radi ljubavi', objasnila je.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene