Pjevačica iskreno

Ivana Banfić u 'ljubavnom trokutu'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Definitivno nisam za to da se vara nekog, da sjediš na dvije stolice', otkrila je pjevačica Ivana Banfić.

Ivana Banfić našla se u ljubavnom trokutu, točnije, u vječnoj dilemi između starijeg i mlađeg muškarca. Njen novi spot 'Izgužvana svila' za sobom je povukao neka škakljiva pitanja.

>> INTERVJU s dizajnerom svjetskih zvijezda - Michaelom Questerom

U spotu je razapeta između supruga Žarka Radića i mlađahnog ljubavnika Antonija Marušića, a dance zvijezda priznala je kako u privatnom životu ni sama ne zna što bi odabrala jer svaki ima svoj šarm. 'Kad sam bila mlađa maštala sam, imala sam kao dečka, to je bila osnovna škola, moja prijateljica je imala isto dečka, a meni se sviđao njezin dečko i malo smo se gledali, ali na tome je ostalo', ispričala je Ivana svoje iskustvo pred kamerama inMagazina.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Ljubav je presudila Khloe je Tristanu sve oprostila: Za preljub okrivila alkohol i djevojke koje su ga opsjedale

Nametnulo se sasvim logično pitanje bi li oprostila prevaru. 'Ovisi o kome se radi i šta je na kocki. Da se sad dogodi nekakva simpatija ili nešto tako jer je to sve normalno i ljudski, dogodi se, sad hoću reći ili ne reći, ako voliš osobu i to se dogodi jedanput, mislim da ne treba reći, da ne povrijediš osobu. Definitivno nisam za to da se vara nekog, da sjediš na dvije stolice', bila je iskrena Ivana i time nastavila svoju iskrenost spram medija.

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene