STOPAMA SVOG IDOLA

PRAVO IZNENAĐENJE! Pogledajte tko je Zakov dvojnik!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivan Zak i njegovi obožavatelji gostovali u emisiji 'Petak s Petkom' i sve oduševili.

Iako je svaki čovjek jedinstven i poseban, sigurno ste barem jedanput čuli kako svaka osoba na svijetu ima svog dvojnika. To dobro zna i pjevač Ivan Zak koji je gostovao u ovotjednoj emisiji 'Petkom s Petkom'. Iako možemo reći da je Zak prava zvijezda, ovog puta svoju pozornicu podijelio je s još jednom zvjezdicom. On je šestogodišnji dječak Filip Gavran iz Slavonskog Broda koji je veliki obožavatelj Ivana Zaka.

Pogledaj i ovo Maja Šuput (Foto: Instagram) Neobične pojave Oni su svuda oko nas? Novković: Definitivno nismo sami u svemiru

Filip ima samo šest godina, ali zna sve Zakove pjesme. Možemo reći da njih dvojicu veže dugogodišnje prijateljstvo. Znaju se skoro tri godine, čuju se za rođendane i Filip zna ići na Zakove koncerte kada pjevač gostuje u Slavoniji.
Mali Filip je još jedanput pokazao zašto ga zovu Zakovim dvojnikom. Bez prevelike treme zapjevao je sa svojim pjevačkim idolom, a njegovoj sreći, ne sumnjamo, nije bilo kraja.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene