'Usne varane'

Hoće li mu fanovi i novi album 'ofarbati' u zlato?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Ivan Zak, u subotu je u središtu Zagreba predstavio svoj novi album 'Usne varane'. Gužvom i brojem fanova koji su se pojavili na promociji dugoočekivanog CD-a ostao je i sam iznenađen. Puna dva sata pjevač je dijelio autograme i fotografirao se s najvjernijim obožavateljima.

Najvjerniji fanovi u subotu su uz stare, ali i pjesme s novoga albuma 'Usne varane' Ivana Zaka strpljivo čekali u redu da dobiju autogram i fotografiju za uspomenu sa svojim omiljenim pjevačem. Gužva koja se stvorila u središtu Zagreba iznenadila je i samog glazbenika.

Pogledaj i ovo Maja Šuput (Foto: Instagram) Neobične pojave Oni su svuda oko nas? Novković: Definitivno nismo sami u svemiru

'Ovo je duplo veća posjeta nego na promociji albuma 'Bolja od najbolje'. Hvala im na tome što su ofarbali moj CD 'Bolja od najbolje' u zlato, nadam se i velikom uspjehu i novog CD-a', otkrio je popularni pjevač.

Omiljeni hrvatski zabavljač: 'Jednostavne formule za HIT - nema!'

Za nekoliko dana Ivan će objaviti i videospot za pjesmu 'Jedna u nizu' koja je i najavila izlazak novog CD-a.

'U spotu glumi Ecija Ivušić. Bit će neka filmska radnja u spotu. Ja sam zamislio jednu varijantu, da li će snimatelji i režiseri prebaciti to u sliku što sam ja zamislio vidjet ćemo. U svakom slučaju bit će sigurno dobro', najavljuje Zak.

Pjevač će uskoro dobiti i nagradu Hrvatskog društva skladatelja, a cijelu priču o velikom uspjehu Ivana Zaka pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene