Zaljubljeni celebrityji

Slavni Hrvati otkrili nam kako će provesti Božić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata lica otkrila su nam kako će provesti Božić. Provjerite kako će se provesti Severina - prvi put kao udana žena, ali i vječno zaposleni Ivan Zak te mnogi drugi.

Kićenje božićne jelke, svjetlucave lampice i miris ukusnog pečenja - svemu ovom u okruženju najmilijih danas se vesele i poznata lica. Otkrili su nam gdje će i kako provesti Božić.

Pogledaj i ovo Severina - 3 Zahvalna je sudionicima Severina se oglasila nakon velikog marša žena: ''Neka ovo bude svake nedjelje, jer su nam subote zauzete...''

Seve otkrila kako joj je u braku

Glumac Janko Popović Volarić Božić će i ove godine provesti u krugu obitelji, okružen svojim najmilijima. 'U krugu obitelji klasično, sa sinom, mamom, curom', rekao je Janko. Severina će također biti sa svojima, a za delicije na njenom stolu bit će 'kriva' njena mama Ana. 'Mama je već svoje napravila, a ja nešto pomalo', rekla je Severina kojoj će ovo biti prvi Božić u braku.

U Revelinu na Badnjak stiže Ivan Zak, a na Božić Siniša Vuco

Ivan Zak posljednjih godina blagdane provodi radno, pa se sa nostalgijom prisjeća dana kada je bio dječak. Što su nam još otkrila naša poznata lica, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene