S Raquel

VIDEO Rakitić dogodine planira i veliko crkveno vjenčanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije nego istrči na Nou Camp, novi igrač Barcelone Ivan Rakitić sa suprugom Raquel i kćerkicom Altheom baterije puni na kratkom odmoru u Lijepoj našoj.

Kako se popularni Raketa, nogometaš Ivan Rakitić, snašao u ulozi oca, kako je izgledala proslava prvog rođendana njegove mezimice, planira li uskoro crkveno vjenčanje i proširenje obitelji i kome je posvetio svoje dvije posljednje tetovaže, ekskluzivno je otkrio u prilogu inMagazina.

Pogledaj i ovo showbuzz awwww Ivan Rakitić je pravi obiteljski čovjek: 'Dan s mojim princezama'

Sve što niste znali o popularnom brazilskom nogometašu Neymaru

'Uzmem je od žene, rekoh to ću ja sada - pelene i flašicu. Ma smije mi se malo vjenčani kum u nekim stvarima, ali dobro, to je sve dio normale. Hoću da uživam što više mogu s malom i onda sve što mogu, hoću da napravim', rekao nam je slavni nogometaš o tome kako se snalazi u ulozi oca. 

Jednogodišnja Althea ime je dobila po nimfi iz grčke mitologije, koja je travama pomagala i iscjeljivala oboljele.

A što kaže io braku s Raquel? 'Puno ljudi kaže da je to samo jedno 'da' i ništa više ili možda neki prsten, ali za nas je to jako bitno i stvarno idemo jako dobrim putem i ako Bog da, dogodine ćemo ako bude vremena sve odradit i crkveno, na veliko, lijepo u bijelom, to je san moje žene', rekao je slavni 26-godišnji nogometaš.

Raketu, baš kao i Modrića, u Španjolskoj doživljavaju kao istinske nogometaše, sportaše uz koje se ne vežu skandali i glamur. Iako će sljedeće sezone dijeliti svlačionicu s Messijem, Neymarom, Suarezom i Iniestom, on će uvijek ostati onaj isti mali plavi iz Švice.

Pogledajte i cijeli prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene