U splitskom klubu

Nije se odvajala od 14 godina mlađeg dečka: 'Lijepo nam je, uživam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

A da Split ljeti doista živi, pokazalo je otvaranje još jednog kluba.

Prvi dan kolovoza pokazao se odličnim za otvaranje kluba u Splitu u vlasništvu brata Monike Sablić. To je definitivno bilo mjesto na kojem se trebalo biti sudeći po brojnim poznatima koji su se pojavili tamo.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Split Beach Festival: Atraktivni performeri La Fieste zagrijali atmosferu na splitskoj plaži

Za izgled interijera zaslužna je još jedna žena nogometaša i to našeg poznatog golmana Vedrana. 'Spojila sam iskustvo koje sam stekla životom u francuskoj sa svojim omiljenom dizajnerom i rezultiralo je s ovim mediteran i francuski šik', poručila je Tihana Runje.

A daleko od Mediterena otišla je bivša manekenka Iris Rajčić. Ljubav prema četrnaest godina mlađem nogometašu Marku Livaji, odvela ju je do daleke Rusije. 'Lijepo mi je, predivno mi je uživam, rade se nove stvari, nije baš da me nema. Lijepo nam je u ljubavi, super je', kaže Iris.

U Rusiji joj najviše nedostaje prva jutarnja kava u kvartu i novine jer ove ruske još ne razumije. Sada uživa u maminoj spizi, moru, plivanju, ljetu. A Iris kao prava Dalmatinka na -30  uopće danima ne izlazi iz kuće kaže, no kada je klub u pitanju ipak dođe na otvorenje. Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene