Kakav frajer

Progovorila o ljubavi: Nacrtala muškarca svog života, a onda se on pojavio

Irina Čulinović (Foto: PR) Irina Čulinović (Foto: PR) Foto: PR

Kroz ljubavne avanture četvoricu kandidata emisije ''Ženim sina?'' vodila je Irina Čulinović. A ljubav se dogodila i ovoj voditeljici. Neke lijepe detalje podijelila je i s našom kolegicom Dijanom Kardum.

Neženjama je odzvonilo. Uskoro ćemo na programu Nove TV gledati avanture četvorice kandidata u osvajanju ženskih srca u showu Ženim sina? A u svim pustolovinama s njima je bila i voditeljica Irina Čulinović.

Pogledaj i ovo Bruno Filipović (Foto: Facebook) Koja je ona prava? U potrazi za srodnom dušom: Avanture četvorice kandidata u showu ''Ženim sina?'' se nastavljaju!

''Znala sam što me čeka, ali kad smo krenuli živjeti život koji se zove Ženim sina, onda je krenula cijela serije peripetija, što zapravo i ne čudi jer kad razmišljamo o odnosima valjda nema zanimljivijeg odnosa od onoga između mame i između snahe, još kad je tu prisutan negdje sin i mora na neki način bit sudac između njih dvije, to može biti samo tragedija ili komedija. U našem slučaju bilo je jako puno komičnih situacija'', otkriva Irina.

Kroz što su kandidati showa prolazili i što su radili, Irina je najbolje znala. Mame su joj se povjeravale, a ona je sve dobro pratila.

''To smo svi kombinirali tko bi s kime bio dobar iako su zapravo apsolutni favoriti cijelog showa, bile meni osobno mame. Ja se nisam mogla odlučiti koja od mama mi je interesantnija jer se one nisu libile reći apsolutno ništa što im je bilo na pameti'', priznaje Čulinović.

Irina Čulinović (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Irina Čulinović (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

A nešto mudro može reći i kandidatima. Kako nam je priznala, sretno je zaljubljena.

''Ja sam svog muškarca našla, srećom, ali takvih nema, ne znam s čim je njega mama hranila kad je bio mali. Žene su kompleksne i sad kad me pitaš što ja od muškarca tražim, onda se vraćam u fazu kad sam bila sama i onda sam čitala jako puno knjiga, sve i svašta i u jednoj knjizi je pisalo - nacrtajte muškarca svog života, ja sam stvarno njega nacrtala, bez obzira je li realno ili nije realno vi nacrtajte muškarca kakvog biste vi željeli. Ja njega lijepo nacrtala i morao je bit sve, sve što mi je palo na pamet ali takav ne postoji. Zaklopila sam tu bilježnicu i nakon nekog kraćeg vremena se taj muškarac dogodio. Sad kad bih krenula opisivat kakav je to čovjek onda ću izgovoriti sve komplimente. Mane mu još nisam našla'', iskrena je bila Irina Čulinović koja ljubi investicijskog bankara Wedrana Marija Banića.

Želite li vi naći srodnu dušu, prijavite se za show Ženim sina.

''To je sjajna avantura, jako puno zabave, novih poznanstava, lijepih prijateljstava koje proizlaze nakon par mjeseci zajedničkog druženja, tako da pozivam zaista sve da nam se bez straha i bez sustezanja prijave u novu sezonu Ženim sina. Dakle trebaju nam dobre mame, iako mislim da nema loših mama sve su mame u prvoj sezoni bile sjajne, trebaju nam dobri mladi dečki koji zaista traže ljubav svog života jer sam sigurna da ćemo ju naći'', kazala je Irina, a na vama je da se prijavite na show.

Irina Čulinović (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Irina Čulinović (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene