priče s parketa

Intervju s Balićem nakon odlaska - Posvetit će se obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najboljih sportaša u povijesti Hrvatske, Ivano Balić odigrao je svoju posljednju utakmicu u bogatoj 20 godina dugoj karijeri.

Rukometni Mozart Ivano Balić, koji je svojim potezima izazivao divljenje cijelog svijeta, u mirnom njemačkom gradiću odsvirao posljednje taktove svoje neponovljive rukometne simfonije. Uz najljepše i najtužnije priče s parketa Ivano je novinaru Vladi Bobanu progovorio i o svojim sinovima, obitelji, ali i tetovažama.

Pogledaj i ovo Matej Mudrovčić (Foto: Dnevnik.hr) S terena na pozornicu Bivši odbojkaš postao pjevač: Upoznajte jednog od najviših pjevača u Hrvatskoj!

Manekenka Iris Rajčić odselila zbog nogometaša Marka Livaja u Rusiju - Par je i zaručen?

Ivano će se sada moći više posvetiti obitelji, koju je prije nešto više od godinu dana obogatio njegov drugi sin Vigo, kojeg je dobio s djevojkom, bivšom odbojkašicom Mirelom Delić. 'Dogovarali smo se i na kraju je ispalo Vigo, svidjelo nam se. Treba malo da ti uđe u uho, ali sada je dobro, sada su se svi navikli', kaže nam Ivano koji tvrdi i kako njegov stariji sin neće njegovim stopama - barem ne na rukometnom terenu, već bi se mogao naći u košarci.

Ivano je uvijek bio jedan od najboljih na terenu i omiljen u svlačionicama svih momčadi za koje je igrao. Tako je i u njegovu posljednjem klubu. Što su rekli njegovi kolege, te roditelji nakon odluke o odlasku, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene