Intervju za InMagazin

Prekrasna hrvatska manekenka otkrila nam je svoje male tajne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Živi na relaciji London - New York, radi s najpoznatijim imenima svjetske modne scene. Njezin životni stil nedosanjani je san brojnih djevojaka, a ona je usprkos svemu ostala skromna.

Ona je Helena Šopar, naša najuspješnija manekenka. Uspjeli smo nemoguće i uhvatili je par sati koliko je provela na Pagu, u društvu obitelji i modnog agenta. Samo za nas otkrila je poslovne planove, obiteljske i ljubavne tajne.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa na Pagu Domaća ljepotica potpuno neopterećena vlastitim izgledom

Naša uspješna manekenka Helena Šopar osvanula na Times Squareu

'Sad već imam 29 godina, teško mi je to izgovoriti, ali i dan danas na snimanju mi daju 21, 22 tako da je to neki dobar znak. Ali treba biti radnik, dosta cura kad krene ima krivi stav. Ja sam od početka to shvatila kao posao – dođem na snimanje, odradim svoje. Nema šanse da ću izaći van noć prije snimanja', kaže lijepa Helena.

Broj naslovnica i editorijala koje krasi gotovo je nemoguće prebrojati, no unatoč tomu Helenu još uvijek iznenadi njezino lice na plakatu. Ponos je bio na vrhuncu kada je svoj lik ugledala na Times Squareu. 'U početku se zbunim, treba mi par sekundi da uopće shvatim, onda obično slikam i pošaljem mami, dečku, sestri... oni su najsretniji kad vide', kaže manekenka.

Slavna manekenka Tyra Banks objavila fotografiju bez šminke



Kada je ljubav u pitanju Helena je uvijek šutila, no otkad joj se udala mlađa sestra konstantno se susreće s jednim te istim pitanjem – kad će se i sama udati! A na pragu tridesete, točnije sljedećeg proljeća Helena će lansirati svoj modni brend. Iako je još sve obavijeno tajnom, svoje će kreacije ukrasiti paškom čipkom.

Pogledajte cijeli intervju s Helenom u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene