Sasvim iskreno

KONZERVATIVAN ODGOJ Kedžo po kući nije smio hodati u gaćama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da su Damiru ugrađene neke drugačije vrijednosti.

Njegova najvjernija navijačica i najveći kritičar bila je baka. Upravo zbog nje na sceni je imao najveću tremu osobito kad je u pitanju bilo razodijevanje. Pobjednik showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Damir Kedžo otkrio nam je što se događalo iza kulisa showa, te što će posebno pamiti.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić Jeste li gledali? Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

'Jako emotivan trenutak, zapravo melankolija i ta neka tuga što se show završava je u tom trenutku bila na vrhuncu i zapravo sam jedva ostao priseban. Zapravo najviše će mi u sjećanju ostati taj neki stres i predinfarktno stanje. U onom si mračnom liftu i samo odjednom flashevi i svjetla, to ti je znak da izlaziš van i da imaš te tri minute i da imaš jednu šansu i da nema ponavljanja'', iskren je bio Damir Kedžo.

Pjevač koji polako ali sigurno korača ka pobjedama, više je puta u projektu bio odjeven u ženu što je, smatra, pomoglo i da prijeđe granice očekivanog u Lijepoj našoj.

''Treba rušiti te barijere. Dolazim iz kraja u kojem je to normalno i mislim da ne postoji muškarac koji bar jednom nije bio obučen u ženu. Tako da nemamo te neke barijere u glavi, ali mislim da one postoje i mislim da se takve stvari, ako zbilja želimo društvenu jednakost i da žene i muškarci budu jednaki, mislim da su ovakvi showovi potrebni i da treba ljude malo šokirat'', ispričao nam je Kedžo kojem je baka bila najveći kritičar.

''Odgojen sam onako dosta, ne bih rekao konzervativno, ali uvijek je bila ta neka priča, po kući se ne hoda u gaćama, tako da smo svi navikli, baka nam je to usadila, svi smo navikli biti dosta obučeni i ovaj show mi je donio taj neki najveći horor da moram pred cijelim studijem i pred hrpom gledatelja biti polugol. Ali kad se s tim suočiš i kad shvatiš da nisi umro, nekako ti se ta barijera sruši'', otkriva Kedžo čiji cijeli intervju možete pogledati u našem video prilogu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene