Tkoje koga osvojio?

Ovo je njihov prvi zajednički intervju - ispričali svoju priču!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nešto više od tjedan dana pjevačica Colonije Indira Vladić na ruci nosi vjenčani prsten. Ekskluzivno za In Magazin par je dao svoj prvi zajednički intervju.

Novopečena gospođa Levak pršti srećom za koju je, naravno, zaslužna ljubav. Prije nešto manje od 10 dana sudbonosno da izrekla je Miroslavu Levaku, inače višestrukom prvaku u bodybuildingu. A upravo sport zaslužan je i za njihovo upoznavanje. Miroslav je, naime, bio Indirin osobni trener. Među njima se najprije razvilo prijateljstvo. No jedan događaj sve je promijenio. Pitanje je kako bi ova priča završila da Miroslav na putovanju u Međugorje nije izgubio ključeve od automobila:

Pogledaj i ovo Indira Levak i Miroslav Levak - 1 ''Oklijevao je...'' Indira otkrila da je ona napravila prvi korak sa sadašnjim suprugom: ''Dogovorili smo se u 12, a on je stigao u 19 sati...''

'Onda je nazvao i rekao 'pa ja ne znam što ću ja', a sljedeći dan je išao na vjenčanje kod prijatelja, a morao je pokupit kuma od prijatelja, sad ako ne krene rano ujutro, ode kvragu sve, ode svadba i onda sam ja rekla 'A dobro što ćemo', kaže on 'kako misliš što ćemo', kaže on 'što ću ja', ja sam taman sjela na rub kreveta da idem spavat, bilo je negdje 11 i ja kažem 'ok, ja ću krenut za Međugorje', objasnila je Indira.

VIDEO Druga sreća: Intimno vjenčanje popularne pjevačice

Mnogo je razloga, kaže pjevačica, zašto se zaljubila u Miroslava:
'Zgodan je nije loš, k tome pametan jako radišan jedino što ne voli nosit smeće, to me jako živcira, ne voli usisavat i razbacuje stvari po stanu, al kad se sve zbroji, ove ljepše stvari dolaze do izražaja pa sam te zavoljela', dodala je pjevačica,

Ubrzo nakon što su spoznali ljubav odlučili su zajedno živjeti. S obzirom na to da su godinama bili prijatelji, na dijeljenje životnog prostora brzo su se naviknuli, što se baš ne može reći za njihove prehrambene navike.

'Indira najbolje reže kulen, nisam u životu toliko kulena pojeo od kad sam s njom', rekao je Miroslav.
'Al sramotno je kada nas dvoje jedemo kulen kad ja pogledam u njegov tanjur, a ja sam na 10toj šnitici a on jednu jede tri sata to je svetogrđe', dodala je Indira.

Nju je iznenadilo kako Miroslav ne dijeli istu strast prema kulenu, a njega njezina velika ljubav prema štiklama:
'Toliko štikli nisam vidio ni u filmovima, prvo me šokiralo kad sam ušao kod nje doma, odmah sam vidio dva motora da mogu kupit za te štikle, onda sam si mislio kako bih ja to sad prodao nekome, ali ima stvarno puno cipela, veliki je obožavatelj štikli', priznaje Miroslav.

Manje je poznato kako je bračni par nedavno pokrenuo i zajednički poslovni projekt. Pjevačica i fitness trener počeli su se baviti dizajniranjem i izradom vrtnih garnitura:

'Mi se vrlo lako dogovorimo oko svega, uvijek je onako kako ona kaže, kad je riječ o dizajnu tu je ona, ona živi od ideja, kao glavni kreator a ja sam ti tu za neki tehnički dio, znači što se tiče izrade, kvalitete materijala, odabir materijala', objašnjava Miroslav.

Kao velika zagovornica zdravog života, posebno vježbanja, Indira razmišlja i o lansiranju linije sprava za vježbanje, koje će biti namijenjene isključivo ženama. A u međuvremenu energična pjevačica radi na novom albumu grupe Colonia i najavljuje američku turneju.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene