Bravo

ONI ZNAJU KAKO Odradili su 2000 emisija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prva emisija emitirana je 26.1.2009. Emisija je ušla u osmu godinu emitiranja.

IN magazin danas ima razloga za slavlje. Osim što je to najgledanija emisija takvog sadržaja, danas u emitiranje ide čak dvije tisućita emisija. Omiljena vam Minea, ili jednako omiljena Mia Kovačić, kao i već dobro poznati simpatični Dalibor Petko, vaša su omiljena TV lica.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić i Ana Stunić na predstavljanju emisije IN magazin 2009. godine 15 godina omiljene emisije Pogledajte kako su izgledali počeci IN magazina: Mia Kovačić bila je tu od prvog dana, evo i gdje je danas njezina prva suvoditeljica!

Na emisiji radi pedesetak ljudi, a u ovih sedam godina, IN magazin je dobio puno ekskluziva – od susreta sa Bradom Pittom i Georgeom Clooneyem pa sve do razgovora sa sportskim legendama i snimanja luksuznog vjenčanja.

Ono čime se ova emisija ponosi jest i oživljavanje domaće glazbe, u čemu je IN magazin dao veliki doprinos. ' Inspiracije nikad ne nedostaje jer naše priče ispisuju životi; kako javnosti dobro poznatih osoba, tako i onih čija su nam imena možda nepoznata ali imaju štošta podijeliti s javnošću. Svaki dan donosi nam neke nove teme i izazove.' – otkrila je Ivana Mandić, glavna urednica emisije, koja emisiju stvara uz pomoć kolegica Ivane Nanut i Svjetlane Matić.

Ivana nam je otkrila i u čemu je tajna uspjeha. 'Mislim da je ključ uspjeha u pravilnom doziranju priča. Gledatelji vole zaviriti u živote poznatih, uvjeriti se da se i slavna imena susreću sa životnim problemima, da slava ujedno ne znači i sreću. Vole pogledati tople ljudske priče s humanitarnog karaktera, putopisne reportaže iz dalekih krajeva svijeta kroz koje im približavamo druge kulture i običaje. Primijetila sam da uživaju u pričama o bogatoj hrvatskoj tradiciji.' – otkrila je Glavna urednica.

IN magazin nastavlja osluškivati želje gledatelja i tako proizvoditi program koji će biti zanimljiv. Uskoro kreću s novom sezonom ekstremnog make overa, a nastavljaju snimati i omiljene skrivene kamere. Emisija će uskoro prikazati i brojne uzbudljive reportaže s egzotičnih mjesta na koje vjerojatno mnogi nikad neće otputovati.

Njima motivacije ne manjka. Gledatelji su pokretač i snaga, a oni će povjerenje i dalje, svojim trudom, opravdati. Naravno uvelike je zaslužan i trud novinara koji su, svi redom, pravi profesionalci. Redakciju čine: Dijana Kardum, Maruša Stamać, Aleksandra Keresman, Ana Vela, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Davor Garić, Sanja Kuzmanović, Bojan Kosijer, Maja Perica i Hrvoje Krolo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene