Priča iz inMagazina

Imao je posao iz snova, prijatelje... danas je kandidat za redovnika

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Elvir Tabaković imao je posao iz snova, veliko društvo, proputovao je pola svijeta, a u slobodno se vrijeme bavio ekstremnim sportovima. No, onda je, na pomalo čudan način, spoznao Boga i postao kandidat za redovnika.

Elvir Tabaković proputovao je skoro cijeli svijet, bavio se ekstremnim sportovima, a dan bez adrenalina i zabave s društvom smatrao je potraćenim. No sve se promijenilo.

>> Zločesti redatelj Hollywooda: Druži se s Castrom - evo zašto!

'Putovanja s Vespom su bila u slobodno vrijeme, a profi sam radio kao fotograf za razne novine, časopise, automagazin. Bio sam plaćen da radim te stvari, da putujem po svijetu, slikam nove aute, vozim ih, to mi je bilo ostvarenje sna. Kao mlad čovjek, naravno da sam izlazio, ne samo subotom nego i češće, i u tim izlascima sam tražio, i kroz druženje prihvaćanje okoline i ljubav. Ma sad kad gledam, sve što sam radio i što sam krivo radio, je zapravo bilo iz čežnje prema ljubavi', priča Elvir za inMagazin.

Prije dvije godine Elvir je na jednom seminaru upoznao Miju Baradu, misionara laika. Prije nego što je spoznao Boga, mladi se avanturist deklarirao kao ateist. Njegov današnji poriv je prenositi istinu po svijetu. Smatra je prevrijednom da bi je čuvao za sebe. Njegovu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene