Svaka čast

Iako joj je tek 35, domaća glumica već je međunarodno uspješna

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve je počelo prije sedam godina kada je dobila ulogu u filmu s Gerardom Depardjuom i Richardom Gereom, a nedavno se vratila iz Amerike sa snimanja jedne serije, gdje je glumila s dobitnikom Emmyja!

Iz jednog inozemnog projekta u drugi. Tako bi se mogla opisati karijera Kristine Krepele. Dosadašnji rad doveo ju je i do još jedne velike inozemne uloge - nove mini-serije 'Dig', koja se snimala u Novom Meksiku.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Leti dalje...'' Naš političar ponosno je pokazao stariju kćer pa se pohvalio njenim velikim uspjehom: ''Raduje se i mama s neba''

Kristina Krepela u novom svjetskom projektu!

Uz Kristinu u seriji se pojavljuje i Anne Heache. Iako ne može govoriti o svojoj ulozi, saznali smo da serija govori o inspektoru FBI-a iz Jeruzalema koji istražuje ubojstvo mlade arheologinje, a pritom otkrije urotu staru 2000 godina. Serija se snimala i u Dubrovniku, Splitu, Trogiru jer se set zbog rata u pojasu Gaze iz Jeruzalema morao preseliti u Hrvatsku.

Osim u Americi bila je i u Rumunjskoj, Italiji, Češkoj, Turskoj. Očekuje je premijera filma Brune Coppole 'Three Weeks Way', a može se pohvaliti i ulogom u nagrađivanom turskom filmu 'Crossroads', za koji je i nagrađena.

Nedavno je bila i članica žirija filmskog festivala u Turskoj, gdje je uz pohvale za glumu dobile i one za modni stil. Zablistala je u haljini envy rooma. Iako je mnogi hvale, glumica kaže da si je velik kritičar. Zašto je tome tako, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene