U top formi

I u 45-oj izgleda k'o metak: 'To je strašno, ne mogu to povezati sa sobom!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Savršenu liniju pjevačica može zahvaliti genetici, sportu i zdravom životu!

Maksimirska šuma, 8 sati ujutro. Vrijeme kada poznata voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos kreće na svoju jutarnju tjelovježbu - trčanje. Društvo joj pravi Blanka, prijateljica iz srednjoškolskih klupa. Trče svaki dan, ovisno o tome koliko im obveze to dopuštaju.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 2 otvorila dušu Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

Iako genetski, tvrdi, nije sklona debljanju, disciplinirana je u prehrani. Izbjegava masnoće i drži se bijelog mesa i ribe te voća i povrća. Ako koji put i pretjera, otrčat će koji kilometar više. Često dobiva pohvale upravo na račun svojeg izgleda. Kompliment, kaže, laska, ali s godinama se prestala brinuti o tuđem mišljenju.

Nije petak, a Vlatka Pokos objavila je novi 'Metak'

'Nikad nisam ovisila o tuđem mišljenju pri donošenju bilo kakve životne odluke, uvijek imam svoj vrlo jasan stav o svemu', otkriva Vlatka. Čak više ne postoje ni one sitnice koje bi željela sakriti ili promijeniti na sebi.

'Ponosno izjavljujem da ću uskoro navršiti 45, to je strašno, ne mogu to povezati sa sobom. Ali mislim da ako žena do mojih godina nije prihvatila sebe, da je onda u velikom problemu', otkrila je.

Iza sebe ima brak koji je loše završio. Svoje veze nikada nije skrivala, kao ni želju za velikom ljubavi, koju još uvijek čeka. S obzirom na česta pitanja upravo o tome, tvrdi, ipak ne osjeća pritisak.

'Ne pristajem na nešto osrednje, a nešto izuzetno se rijetko događa i teško je pronaći. Osobito u zrelijim godinama, jednostavno se sve zakomplicira', iskrena je Vlatka.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene