Vragolani

I oni su to radili u školi - tko je bio uhvaćen?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao najdomišljatiji autori nedopuštenih pomagala nametnuli su se Luka Nižetić, Maja Šuput i Ana Gruica.

Sada nas u svoje školske dane vode domaće zvijezde koje su poput brojnih školaraca često pribjegsvale prepisivanju i pisanju šalabahtera. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Danas ih najčešće gledamo na malim ekranima, no i domaće zvijezde u mladosti su vrijeme provodile u školskim klupama. Neki su bili marljivi i uzorni, a drugi mangupi te su bježali s nastave.

'Bila sam super u školi, super sam prepisivala. Bila sam jako snalažljiva. Ne bi vjerovali, od malena sam shvatila da osmijeh otvara sva vrata', priznaje Maja Šuput.

Promjenjive i nepromjenjive vrste riječi u latinskom jeziku, autori književnih djela ili kemijske formule... I našim su poznatima u školskim klupama neke lekcije zadavale glavobolju. No poput brojnih školaraca te studenata neznanju su doskočili na isproban način - prepisivanjem i pisanjem šalabahtera.

'Ja stvarno ne mislim da su profesori glupi, da to te oni jednostavno puste da malo prošvrljaš', dodaje Maja.

'Idemo bez cenzure - snimila sam samu sebe'

Luka Nižetić je svoju kreativnu stranu otkrio upravo u svijetu šalabahtera.

'Tako da bi ja dva dana potrošio na pravljenje šalabahtera koji su stvarno izgledali senzacionalno. Svi su ih htjeli kasnije u razredu. Onda bi ja tako prvo u veliko, znači naslov jedna boja, podnaslov druga, pa mala slovca pa malo veća, pa italic...I onda bi to veliko smanjio u malo, priznaje.

I među domaćim zvijezdama najpopularniji oblik prepisivanja bili su pomno ispisani papirići.

'Na faksu sam recimo sakrila u naljepnicu od indexa. Znaš ono kako imaš index, pa zaljepiš neku naljepnicu, pa sam ja tu odispiod izvukla divovski šalabahter', priznaje Snježana Mehun.

'Najbolje mi se ispostavilo držat ispod kontrolnog....i onda na bazu dizanja papira i spuštanja bi već u principu dok sam pisa te šalabahtere, već sam zna di se šta nalazi', kaže Luka.

Kakve su još tehnike imali u školi, pogledajte u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene