Kaos se nastavlja

HOROR NA ESTRADI Bivšu pjevačicu grupe E.T. tuži i grupa Karma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Estradna horor priča dobila je nastavak. Nakon što je sad već bivšu pjevačicu E.T.-ja i njezinu majku tužio osnivač grupe Boytronic, dvije će se žene u sudnici gledati i s grupom Karma.

Donedavno anonimna Osječanka Sara Elena Menkovske i njezina majka Ksenija pokrenule su nezapamćeni rat na domaćoj estradi. Prvo su se obračunale s Boytronicom i menadžericom grupe E.T., a sad su se fokusirale i na grupu Karma. Naime, nedavno smo doznali kako je Sara Elena prije dvije godine bila kandidatkinja za mjesto pjevačice u toj grupi.

'Ja sam tu dotičnu pjevačicu Saru Elenu zaboravio već. Ona je bila kod mene na probi, nije zadovoljavala te neke kriterije koji su meni bili potrebni da bi pjevala u Karmi', kazao je Nenad Čirjak iz grupe Karma.

Pogledaj i ovo showbuzz Raspad sistema Pjevačica napustila Karmu: ''Nastavljam bez reflektora u lažnom sjaju i kiču''

Ksenija Menkovska tvrdi da su ukrali probnu snimku vokala njezine kćeri Sare te je plasirali kao vokal nove pjevačice Karme. 'Ali ne možeš to raditi, ne možeš pustiti vokal moga djeteta, otići na priredbu nekakvu modnu reviju, imamo mi taj snimak kod kuće. Moja Sara pjeva, a malena otvara usta', tvrdi Ksenija Menkovska, majka Sare Elene.

Karma oštro demantira optužbe. Nakon što su se majka i kći oglušile na poslanu im opomenu prije tužbe, sada će uz grupu E.T. i Karma tužiti Kseniju Menkovsku za iznošenje laži i kleveta.

'Pa normalno da nije ništa istina. Ja nakon toliko godina rada u studiju i parsto tisuća prodanih CD-a sigurno mi nije potrebno da uzimam vokal od Sare Elene koji nije zadovoljio uopće na toj probi koja je bila kod nas', tvrdi Nenad iz Karme.

'On je toliko bio naivan da je on meni slao te sve snimke! Dok se sve to radilo on je meni sve te snimke na mail slao! Ja to sve imam' tvrdi Sarina majka.

Sara Elena je po preporuci jednog njezinog suradnika došla na probu u Karmu, no Neno je brzo odustao od nje.

'Počeo je izlazit taj neki karakter njezin vani koji se meni nije svidio. Tako reći, tri put je bila u studiju, probala nešto, odmah su me počeli tlačiti, hoćemo ugovor, ma kakav ugovor? Nisi ni zadovoljila, nismo ništa ni dogovorili ni ništa', prepričao je Nenad Čirjak.

Gospođa Menkovska tvrdi da posjeduje nepobitne dokaze protiv Karme, no postavlja se pitanje zašto već nije podignula tužbu!

'Da budem iskrena, nisam ga sad još htjela tužit, htjela sam sačekati da vidim što će se dogoditi s tim nekakvim budući albumom ako ga ikad izda i onda vidjet da li bude potrebe za tužbom' kazala je Menkovska.

Čekamo rasplet ovog sukoba koji je svoje mjesto već pronašao na sudu, ali i u policiji, jer je majka Ksenija počela prijetiti ubojstvom ako zatreba.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene