Wings for life

Legendarnom atletičaru Hrvatska ima posebno mjesto u srcu - Evo zašto!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zadar će i ove godine biti domaćin globalnog sportskog spektakla - humanitarne utrke 'Wings for life' kojoj je cilj prikupiti sredstva za istraživanje i pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine!

Za Britanca Colina Jacksona Hrvatska ima posebno mjesto u srcu jer je prije 25 godina u Splitu postao prvak Europe u trčanju s preponama na 110 metara, a zadarska obala, na kojoj će se 3. svibnja održati humanitarna utrka 'Wings for life', ga je oduševila.

Pogledaj i ovo showbuzz Wings for life Wings for life - trčimo za one koji ne mogu

Zadar ponosan na sve koji su sudjelovali u utrci 'Wings for life'!

'Hrvatska ima jednu od najljepših obala u Europi i utrka se u Hrvatskoj trči na prekrasnim lokacijama i to je ljepota rađenja ovakvog eventa. Možete gradovima dati priliku da se pokažu svijetu u istome trenutku i kažu: 'Dođite nas posjetiti', rekao je direktor utrke Colin Jackson.

Ova utrka se istovremeno održava na 35 lokacija diljem svijeta, a posebna je i po tome što natjecatelje iz nje izbacuje presretačko vozilo koje za natjecateljima kreće pola sata nakon starta utrke. Prošle je godine privukla oko 35 tisuća sudionika koje je vodio moto utrke - 'trčimo za one koji ne mogu.'

'Nadamo se da će i 100 tisuća ljudi trčati i nadamo se da će nam i Hrvatska dati sjajne trkače i pomoći u ostvarenju tog cilja', rekao Jackson.

Legendarni atletičar, koji je još uvijek vlasnik svjetskog rekorda u utrci na 60 metara s preponama, otkrio nam je što ga je motiviralo na vrhuncu karijere. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene