Cvjetaju mu ruže

Hrvoje Milić - uskoro svadbena zvona i svadba s 500 gostiju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hrvoje Milić najveće pojačanje Hajduka ove sezone. 26-godišnji lijevi bek, koji je nakon dvije sezone u ruskom Rostovu, potpisao trogodišnji ugovor s Bijelima, toliko se želio vratiti u Hajduk da je odbio ponude klubova iz Turske, Rusije, Francuske i Italije.

Nakon 6 godina, Hrvoje Milić vratio se, kako kaže, doma, u svoj Hajduk! Kao mladi igrač nije uspio izboriti mjesto u momčadi, a sada se vraća kao iskusna zvijezda, koja svojim igrama za Bijele želi zaraditi poziv izbornika Nike Kovača i ponovno doći do reprezentativnog dresa.

Pogledaj i ovo showbuzz TBF slavi 20 godina 'Mi smo valjda zadnje budale koje rade albume i žele da ih ljudi slušaju'

'Poticaj da želim sljedeće godine biti na EP sa reprezentacijom i taj da jednostavno nisam mogao odbit poziv Hajduka jer jer mi prva epizoda nije bila onakva kakvu sam htio', rekao je Hrvoje.

Zlatko Horvat otkrio kako se snalazi u ulozi oca

26-godišnji lijevi bek, koji je posljednje dvije sezone proveo u Rostovu, odbio je ponude renomiranih klubova iz Turske, Rusije, Francuske i Italije te potpisao trogodišnji ugovor s Bijelima, što je rezultiralo oduševljenjem navijača Hajduka.

Mnogi ne znaju da Hrvoje, inače rođeni Osječanin, vuče korijene s čvrstog kamena imotske krajine.

Osim na nogometnom, Hrvoju cvjetaju ruže i na privatnom planu. Nakon 5 godina veze, u siječnju se zaručio sa svojom lijepom odabranicom Ivanom. Ekskluzivno za In Magazin, otkrio je da se uskoro očekuju i njihova svadbena zvona.

'Svadba će biti u Bizovcu, velika stvar za mene i za moju buduću obitelj i sve. Sretan sam, znači mogu reć da mi se posložilo sve u tako kratkom vremenu. Bit će oko 400-450 ljudi, najvjerojatnije će svirat Jole', otkrio je Hrvoje.

Što je još otkrio ovaj mladi nogometaš pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene