'Hrvatska noć'

'Razmišljam o promjeni zanimanja. Iz pjevačice u frizerku!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Frankfurt je proteklog vikenda bio središte susreta hrvatskih iseljenika. Petu godinu zaredom ondje se održala 'Hrvatska noć'.

Na velikom koncertu Olivera Dragojevića, Gibonnija, Crvene jabuke, Colonije i Mate Bulića hrvatski iseljenici, koji su pristigli sa svih strana svijeta, kroz pjesmu su osjetili dašak domovine.

Pogledaj i ovo Gibonni ''lipo publici, lipo nama''' Najveća imena splitske glazbene scene na jednom mjestu: Jole otkrio detalje provoda u Dubaiju, a Gibonni se prisjetio Olivera

'Hrvatska je noć' okupila eminentna imena domaće glazbene scene, ali i gotovo osam tisuća Hrvatica i Hrvata, koji su bar na trenutak utažili nostalgiju za domom. Uz Gibonnija je pjevao i Oliver. Njemačka ga je publika dočekala s ovacijama, a njegovi bezvremenski hitovi vratili su ih u neka davna, bolja vremena. Oliver često nastupa u dijaspori i, kaže, uvijek pronosi dobar glas o Hrvatskoj. publiku je u trans bacio kralj dijaspore Mate Bulić.

>> Indirin dekolte izazvao pomutnju - Ljubavnici uklonjeni s YouTubea!

U Frankfurtu je publiku rasplesala i Colonia. 'Razmišljam o promjeni zanimanja. Iz pjevačice u frizerku!', našalila se Indira. 'Ja uvijek patim za domom. Ja se uvijek volim vratiti doma. Lijepo je proći, vidjeti, šalabajzati okolo po svijetu ali doma je najljepše', kaže.

U zemlju snova, onu glazbenu i bajkovitu, sve je Hrvate u Frankfurtskoj areni povela i Crvena jabuka. Odsvirali su svoje najveće hitove i zadovoljili sve generacije. Pogledajte kako je bilo u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene