Rokaju i dalje

Tko bi rekao da je prošlo 30 godina: 'Neki su i oćelavili u ovom bendu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aludirajući na mnoge tvrtke u stečaju, zatvorene trgovine i zahlađenje međuljudskih odnosa, dečki iz Hladnog piva svoj su novi album nazvali 'Dani zatvorenih vrata'. Pod istim se imenom nalaze i pjesme o ljubavi, ženama, nogometašu Messiju.

Zagrebački bend Hladno pivo prvi je put izdao album s vlastitom etiketom, točnije, za vlastitu izdavačku kuću. A, kako kažu, ovi otkačeni rokeri, u njihovu 'Gajba recordsu' mobbinga i niskih plaća nema. Jer ondje caruje ravnopravnost.

Pogledaj i ovo showbuzz napokon nešto novo Hladno pivo ima novu pjesmu - Poslušajte 'Vjeruj u mene'

'Ajmo napraviti hrvatski san, da nitko ne radi i svi su direktori. Tako je on direktor za tehniku, on za medije, ja za direktorstvo općenito. Direktor za mlade. Tajnica još nema? Nemamo dovoljno love i nemamo što za tajiti', otkrio je frontman Hladnog piva, popularni Mile Kekin.

Hladno pivo ima novu pjesmu - Poslušajte 'Vjeruj u mene'

Za sve teme pjesama, kažu, važno je samo širom otvoriti oči i koračati svakodnevicom. A s obzirom na to da je ovo njihov najduži album s čak 15 pjesama, čini se kako inspiracije nije nedostajalo.

Priznaju kako im treba mnogo vremena da izdaju album. Od prethodnog su prošle 4 godine.

'Ovo nam je osmi album i još uvijek nam je gušt svirati. Tko bi rekao da je prošlo skoro 30 godina. Od privremene zabave i tinejdžera do nečeg dugotrajnijeg. Neki su i očelavili u ovom bendu', otkrivaju dečki iz legendarnog zagrebačkog benda, a što su još otkrili, saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene