Upoznajte ih

VIDEO One dominiraju muškim svijetom - 'pokorio' im se i Ivano Balić

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kolika je vjerojatnost da dvije sestrične odluče zasnovati obitelj u isto vrijeme, zatrudne gotovo istog dana i u istom tjednu na svijet donesu kćeri?

Sestrične Helena i Emina rođene su 1980. u Kutini u rukometnim obiteljima i nerazdvojne su cijeli život: od osnovne škole u kojoj su počele igrati rukomet, preko srednje škole i studija u Zagrebu, tijekom kojeg su zajedno živjele. Posljednjih 14 godina u paru dijele pravdu na rukometnim terenima.

'Bilo je jako smiješno na početku. Ja bih stavila žuti karton dolje, digla ruku i takve nekakve smiješne stvari, ali iz utakmice u utakmicu je bilo sve bolje i onda smo tako napredovale po ligama', rekla je rukometna sutkinja Helena Crnojević.

Helena nam je otkrila i kako je jednom doživjela nokaut. Djevojke su na početku karijera u takozvanom muškom svijetu naišle na predrasude koje, kažu, postoje i danas.

Ivano Balić i Mirela Delić postali su roditelji

'Ma bilo je u početku ono klasično: mjesto vam je u kuhinji, a ne na terenu. Barbike, šta radite? Uhvatite se kuhače. Svega je bilo, međutim od toga se treba jednostavno odmaknuti što smo mi uspjele i nismo se uopće obazirale na to', ispričala nam je Emina Kostecki Radić.

Karijere su gradile sudeći ženama, ali i muškarcima.

'Tipa Balić bi prvo onako pogledao ispod oka, ono što sad ove dvije hoće, ali pet minuta nakon što krene utakmica, taj se čas zaboravi tko je sudac. Glavno da se igra i da donosimo dobre odluke i onda nam vjeruju i to nije nikakav problem', ispričala je Helena.

Za najboljeg hrvatskog rukometaša vezana je i anegdota koju rado prepričavaju. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene