Otvoreno priznala

Hana Hegedušić otvoreno: "S cugom sam imala period, droga se isto provlačila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Hana Hegedušić otvoreno je pričala na desetoj izvedbi mjuzikla "Pacijenti" o nekim prošlim vremenima.

Glumica Hana Hegedušić ne krije da je u životu imala različite periode, na koje danas gleda sa osmijehom. Osmijeh nije krila ni nakon jubilarne desete izvedbe mjuzikla "Pacijenti" u Lisinskom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Raspjevana psihijatrijska klinika donosi brojne dobro poznate zarazne songove. Pitamo se strahuju li glumci od pucanja glasa pred nekoliko tisuća ljudi? "Pa, meni i pukne! Meni pukne, ali mene ti zaboli iskreno za to, zato što ja dajem emociju. Onda ta moja jaka emocija nekad jednostavno... moja kontrola glasa ne dopire koliko se ja jako dajem", kazala je Hana.

Likovi u mjuziklu bore se s različitim ovisnostima i mentalnim bolestima, zbog kojih su završili u psihijatrijskoj klinici, a i glumci su nam povjerili da su se i oni u stvarnom životu susreli s takvim situacijama. "S cugom sam imala nekako jedan period prije, mislim ne jako davno jer sam još uvijek jako mlada, drogica se isto provlačila kroz te godine... Mislim, zašto to tajiti", rekla je Hegedušić, koja se za razliku od mnogih tinejdžera oduprijela takvim iskušenjima.  "Mentalno, mi glumci stalno smo na rubu", rekla je. Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene