Na skliskom ledu

Stao na klizaljke nakon 25 godina - pogledajte kako je bilo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Goran Karan zadnji je put klizao kad je bio student - pogledajte kako mu ide!

Goran Karan na klizaljke je posljednji put stao u Poljskoj na studentskom putovanju, a provjerili smo kako se snalazi na ledu nakon pauze duge 25 godina.

Pogledaj i ovo Želja film kakvi su vaši dojmovi? Animacija je zaista prekrasna, ali duša ovog filma nije zasjala kao neke od prethodnih Disneyevih uspješnica

'Preživio sam to iskušenje. Mislim, to je ipak voda, malo tvrđa nego što je kod nas, ali dobro. Živ sam ostao, pao nisam. Minus dva, ako mi zaključe iz vladanja dva, proći ću polugodište sigurno',našalio se Karan.

Goran, koji sa svojim društvom na Božić tradicionalno igra picigin na Bačvicama, otkrio nam je kako slavi najpopularniji blagdan.

'Obično se zabavljam pišući SMS-ove u stihovima za svakoga posebno tako da mi to oduzme pola dana, picigin sam spomenuo, razmotavanje darova, tko je što dobio, deluzioniranje djece u pogledu Djeda Mraza', objasnio je pjevač.

Kako je bilo pogledajte u prilogu IN Magazina.

U bajkovitoj atmosferi zagrebačkog božićnog klizališta Goran je otkrio i kakva je atmosfera bila na snimanju videospota sa Severinom "Sta' je svit". To je najavni singl mjuzikla "Naša bila štorija", na kojem je s Nenom Ninčevićem počeo raditi prije sedam godina, a u njemu Seve ima ulogu Lipe Ane.

'Ona je vrhunsko scensko biće i veliki individualista, ali uz to i timski igrač. Bilo je stvarno zabavno, srčano, smijalo se puno, suze su se lile na snimanju spota i pjesme, to se rijetko događa u našim životima tako da je vrijedna emocionalna uspomena u svakom slučaju', kaže Karan.



CD sa 16 pjesama iz mjuzikla trebao bi biti objavljen u veljači, a prije toga će svjetlo dana ugledati i Severinin videospot za pjesmu "Ispovid".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene