U blagdanskom raspoloženju

Ivanišević prije Australije razveselio djecu: 'Najljepše je vidjeti dječji osmjeh'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još jedna čarobna blagdanska priča ovih se dana odvila u Zagrebu, gdje su djeca iz teniskih klubova božićne i novogodišnje blagdane odlučila uljepšati onima koji nemaju topli obiteljski dom.

Maleni Zagrepčani svojim su novim prijateljima organizirali božićne poklone, a ovu je prekrasnu gestu uljepšao i naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević. 'Blagdani su, dica su u pitanju, ja sam roditelj i znam, najljepše je vidjeti dječji osmjeh', kaže Goran koji je s djecom sat vremena igrao tenis i zabavljao ih.

Pogledaj i ovo showbuzz Pospani Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa psom, no čini se kako mu ova ranojutarnja aktivnost nije baš najbolje sjela

Goran Ivanišević progovorio o trudnoći bivše supruge

Goran nam je priznao da ga je osvojio show "Tvoje lice zvuči poznato" te da ga pobjeda Marija Petrekovića nije nimalo iznenadila. Goran kaže kako je 2014. godina, u kojoj je njegov Marin Čilić ostvario najveći uspjeh u karijeri, za njega, ali i hrvatski tenis, bila odlična.

Goran će s Marinom u prvim danima 2015. krenuti u Australiju po nove pobjede. Prije toga ga čeka ludi novogodišnji doček, no detalje nam nije želio otkriti. 'Nek je zdrava, nek je dobra i nek se ljudi vole. To je najvažnije', poručio je Ivanišević.

Pogledajte cijeli prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene