Uživa mu biti trener

VIDEO Ivanišević ponosan: 'Sjajan je ne samo kao igrač, već i kao čovjek'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon trinaest godina Hrvatska ponovno ima šansu da njezin predstavnik osvoji Grand slam turnir!

Vijest da Goran Ivanišević postaje trener Marina Čilića stigla je 1. veljače 2010. nakon što je zahvaljujući sjajnom tjednu na Australian Openu, gdje je stigao do polufinala, Marin Čilić službeno ušao u top deset tenisača svijeta.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

Dan prije naš jedini pobjednik Wimbeldona odradio je prvi trening sa sada finalistom US Opena. U posljednjem, ekskluzivnom intervjuu InMagazinu, 3. kolovoza 2014. Ivanišević je otkrio koliko je zadovoljan Marinovim napretkom.

Slavne zvijezde posvjedočile povijesnoj pobjedi Marina Čilića

'Mene najviše veseli ta njegova igra. Može to biti još bolje, ali bilo je agresivnije i to je bilo dobro. Tu je, igra dobro. U početku sam se i ja malo učio i snalazio, no suradnja je sada sve bolja i bolja', rekao je Ivanišević.

Proslavljeni teniski dvojac dobro se razumije po svim pitanjima.

'Ja sam padao i padao dok nisam fino tresnuo! Imao sam puno padova, puno uspona pa opet padova. i onda osvojim taj Wimbledon iz ničega.. Teško je, to je sport jedan na jedan, nitko ti ne može pomoći, nitko te ne može zamijeniti na terenu, nije lako', zaključuje Ivanišević.

Danas kad je i sam trener puno bolje razumije svoje trenere iz dana dok je još harao svjetskim teniskim terenima.

'Sad shvaćam moje trenere i ja im se ispričavam. Nije lako biti trener', smije se Goran.

Sada je pred njima slavlje jer bez obzira na večerašnji rezultat već i osvajanje nepobjedivog Federera dovoljan je razlog za zadovoljstvo. Marinovom uspjehu već su čestitali nogometni reprezentativci Rakitić i Lovren, a u njegovoj igri u New Yorku uživali su Michael Jordan, Anna Wintour i slavna pjevačica i modna dizajnerica Gwen Stefani.

Večeras će cijela Hrvatska biti uz Marina, a uz njega će s tribine strepiti Ivanišević. Baš kao i onaj dan kad je i sam osvajao Wimbeldon.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene