Njeno drugo lice

Nakon razvoda s Lokasom: 'Nikad više ne bih mijenjala svoje prezime'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još kad je kao djevojčica stala na kazališne daske, znalo se da će Nataša Janić izrasti u veliku glumicu.

Nataši Janjić 33 su godine, uloge koje je odigrala dokazale su njezinu svestranost i neizmjeran talent. Na pitanje tko je otkrio glumicu u njoj odgovara: 'Mama je glavni krivac. Bila sam živo djete i voljela sam biti u cenntru pažnje. Mama je odavno rekla bit će glumica. S prvim danima Gimnazije upisala sam Gradsko dramsko kazalište u Splitu. Odlazak na Akademiju bio je logičan nastavak puta. Upisala sam iz prve, a ostalo je povijest', smije se Nataša.

Pogledaj i ovo Dalibor Petko roditelji - 6 "Slatkići, sretno im" Dalibor Petko posebnom je fotografijom obilježio 55. godišnjicu braka svojih roditelja: "Kad svaka slika govori više od riječi!"

'Glumci glumcima': Cilj je 'vratiti dignitet glumcima, pogotovo onima u mirovini'.

Već u dvadesetima mediji su je proglasili jednom od najuspješnijih glumica na prostoru bivše Jugoslavije. 'Nekako mi sve ide od ruke. Mislim da stvari koje su ti suđrene ili ti se dogodi odmah ili se ne dogodi. Možda sam imala više sreće nego pameti, ali moj put stvarno nije bio težak. Težak je moj posao', kaže glumica otkrivajući da u svojoj profesiji nema granica. 'Volim igrati u onim komadima koje bih i sama voljela gledati. To je jedini osjećaj koji me vodi u poslu. Onda idem do kraja ako se to od mene zahtjeva', kaže.

Znala je razmišljati i o ostavljanju glume. 'Nekad mi je zanimljiv i trenutak da poželim svoj posao. Nisam imala plan b, već samo da budem lišena svog posla, možda čak gladna i željna da to probudi želju u meni da stvaram i da se vratim glumi. Jako me veseli i pjevanje, ali imam valjda najveću tremu u svemiru. To volim najviše u životu. Da se ponovno rodim sigurno bih bila pjevačica', otkriva Janjić.

Prije pola godine razvela se od supruga Joška Lokasa. Tada je ponovno vratila svoje prezime, a više ga ne namjerava mijenjati. 'Nikad ne reci nikad, ali mislim da ne bih nikad više promijenila svoje prezime. Netko bi me stvarno morao dobro uvjeriti u suprotno', kaže Nataša koja o privatnom životu gotovo nikad ne govori. 'Teško se nosim sa svojom slikom kroz intervjue i zato ih ne volim i rijetko ih dajem. Taj balon naše slave je toliko smješan, ali svi smo pristali na taj cirkus', rekla je poznata glumica.

Cijeli intervju s Natašom Janjić pogledajte u video prilogu. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene