450714
450714
450714
450714
450714

POJAČANJE U ZLATNIM DVORIMA Tko to unosi pomutnju među muškarcima?

  • , 19.09.2016., 18:30
  • Autor:
  • komentara

Glumačka postava serije ''Zlatni dvori'' dobiva pojačanje. Priključuje im se glumačka diva čiji će lik izazvati pravu pomutnju.

 
 
 
 
Helena Buljan stiže u Zlatne dvore (VIDEO: IN magazin)
Helena Buljan stiže u Zlatne dvore (VIDEO: IN magazin)

Uzbudljivu radnju serije ''Zlatni dvori'' dodatno će začiniti Helena Buljan koju ćemo gledati kao Helenu plemenitu Vraz- Ireninu majku i Petrovu baku. Pravu pomutnju ona će napraviti kad pobjegne iz umirovljeničkog doma i s prijateljima u vili Begovčevih napraviti tulum.

Iako ima neke ozbiljne godine ona se s time ne miri i sticanjem nekih obiteljskih okolnosti ona se nađe u tom selu u kojem se zbiva ta radnja. Zahvaljujući opet svome duhu i karakteru ona unese živost u to selo, a pogotovo pomutnju među starijom populacijom, muškom starijom populacijom.
Svojim optimističnim pogledom na život te duhovitim opaskama Helena će, naime, očarati Holcera i Dida Jozu. I tu će početi pravo rivalstvo za njezinu naklonost. Kao i na ekranu, ekipa se i na setu dobro zabavlja.

Helena Buljan (FOTO: Dnevnik.hr)

'Atmosfera je divna. Je, naporno je to, to je stvarno tako. Mi snimamo tako reći od jutra do mraka ali je veselo zabavno, lijepo se družimo i to je ono najbitnije zapravo', kaže Helena.

S Helenom plemenitom Vraz najviše će problema imati njezina kći Irena koju glumi Ecija Ojdanić. Dvije su glumice već i surađivale u Larinom izboru gdje je gospođa Buljan glumila brižnu domaćicu u kući Zlatarevih.

'Izgleda da nas dvije smo jedna dobitna kombinacija, šalim se. Pa drago mi je sa Ecijom igrati ona je meni jedna draga prijateljica. Eto tako ispalo je da su obadvije serije uspješne i to je samo jedno zadovoljstvo', govori glumica koja će dodatno začiniti nove zabavne nastavke Zlatnih dvora na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se