STIŽU NOVI ZAPLETI

POJAČANJE U ZLATNIM DVORIMA Tko to unosi pomutnju među muškarcima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumačka postava serije ''Zlatni dvori'' dobiva pojačanje. Priključuje im se glumačka diva čiji će lik izazvati pravu pomutnju.

Uzbudljivu radnju serije ''Zlatni dvori'' dodatno će začiniti Helena Buljan koju ćemo gledati kao Helenu plemenitu Vraz- Ireninu majku i Petrovu baku. Pravu pomutnju ona će napraviti kad pobjegne iz umirovljeničkog doma i s prijateljima u vili Begovčevih napraviti tulum.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Iako ima neke ozbiljne godine ona se s time ne miri i sticanjem nekih obiteljskih okolnosti ona se nađe u tom selu u kojem se zbiva ta radnja. Zahvaljujući opet svome duhu i karakteru ona unese živost u to selo, a pogotovo pomutnju među starijom populacijom, muškom starijom populacijom.
Svojim optimističnim pogledom na život te duhovitim opaskama Helena će, naime, očarati Holcera i Dida Jozu. I tu će početi pravo rivalstvo za njezinu naklonost. Kao i na ekranu, ekipa se i na setu dobro zabavlja.

'Atmosfera je divna. Je, naporno je to, to je stvarno tako. Mi snimamo tako reći od jutra do mraka ali je veselo zabavno, lijepo se družimo i to je ono najbitnije zapravo', kaže Helena.

S Helenom plemenitom Vraz najviše će problema imati njezina kći Irena koju glumi Ecija Ojdanić. Dvije su glumice već i surađivale u Larinom izboru gdje je gospođa Buljan glumila brižnu domaćicu u kući Zlatarevih.

'Izgleda da nas dvije smo jedna dobitna kombinacija, šalim se. Pa drago mi je sa Ecijom igrati ona je meni jedna draga prijateljica. Eto tako ispalo je da su obadvije serije uspješne i to je samo jedno zadovoljstvo', govori glumica koja će dodatno začiniti nove zabavne nastavke Zlatnih dvora na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene