Sportaši pjevaju

Nije valjda da ste zaboravili na ove domaće hitove 90-ih?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

90-e će se pamtiti po mnogočemu. Međutim, jedna od stvari koja nam i danas mami osmijeh na lice su neobične glazbene suradnje. Dueti kojih smo se mi prisjetili oni su u kojima su sreću pod estradnim nebom potražili glumci i sportaši.

Glazba je jedan kanal kojim se može provesti jako puno ljubavi i emocija. A te emocije nisu rezervirane samo za one koji se glazbom bave profesionalno. U pjevačkim su se vodama često znali okušati i sportaši, glumci, ali i političari.

Pogledaj i ovo showbuzz Opa! Severina izrešetala Danijelu: "Vjenčat ćete se za tri mjeseca, a mene niste pozvali?!"

'Slažem se da ljudi trebaju eksperimentirati jer ako pokažeš nekakav talent, meni su zapravo rekli da svi mi znamo pjevati, samo moraš pronaći taj glas u sebi. Tako da svi dragi sportaši, glumci, političari radije nemojte, ali svi ostali koji imate neki svoj talent po kojem vas znamo, pa pjevaj brate, da vas vidimo', rekao je glazbeni urednik Dalibor Petko.

Rađa loptu zamijenio gitarom: 'Najradije bih se sakrio da se ne čujem'

Jedan od vjerojatno najpoznatijih sportskih izleta u glazbene vode bio je onaj Igora Štimca. 'Nitko nije ni znao da ima takvog pjevačkog dara, i kad je snimio pjesmu, ona se praktički dogodila preko noći, svi su govorili Isuse, daj da vidim Štimca kako pjeva', rekao je Petko, a Ivana Marić smatra kako je pjesma 'Mare i Kate' nastala kao zezancija.

Iva Majoli snimila je pjesmu 'Do tebe mi nema' sa Sandijem Cenovom koja je postala hit bez obzira na brojene kritike koje je primila na račun svog pjevanja.

Iako je se danas srami, glazbena suradnja koja je obilježila Dina Rađu je duet s Petrom Grašom. Radi se o pjesmi 'Nisam više ja sa njom'. 'Mislim da je Dino Rađa puno stidljiviji nego što bi zapravo trebao biti, ali sad kad se odvažio napraviti bend, pokazalo se da je ta Nisan više ja sa njom, da je pustio to iz sebe i da može krenuti lagano u tom smjeru', rekao je Petko.

Sa stilom ili bez njega, moramo priznati da nam ovakvi pjevački izleti gotovo uvijek izmame osmijeh na lice. A to je jedino što je uistinu važno. Koje su se još poznate face iz svijeta sporta, glume i politike uhvatile mikrofona pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene