TKO BI REKAO

OTKRIVEN KARAKTER Frontmena Simply Reda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O karakteru Micka Hucknalla progovorio je glazbeni producent koji je s njim blisko surađivao na remixu pjesme 'The ghost of love'.

Zagreb ovih dana pleše u ritmu glazbe. Na Jarunu je uživalo 30 tisuća ljudi, a na Šalati su pozornicu zagrijala domaća i inozemna imena. Na prvom danu Zagreb Callinga na Šalati publiku su zagrijavali Natali Dizdar i jedinstveni Jinxi.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Nakon pet godina pauze Jinxi napokon spremaju i novi album. Uz pripreme novog albuma zasigurno je i velika čast biti predgrupom bendu kao što je Simply Red koji je nakon dva rasprodana koncerta u Pulskoj areni napokon stao pred zagrebačku publiku. Momci s preko 30 godina karijere na leđima pod vodstvom Micka Hucknalla i dalje ostavljaju bez daha.

Da biste se tako dugo održali na svjetskoj sceni, morate biti drugačiji. 'To su ljudi koji uopće ne gledaju kritike, ne razmišljaju o nekakvom dj svijetu, oni su stara škola koja napravi album i svira za svoj gušt', rekao je Darko Juranović D'Knock, glazbeni producent koji je s njima blisko surađivao na remixu pjesme 'The ghost of love'. Darko je imao prilike dobro upoznati Micka koji, priznaje, ima svojih mana.

'Jako je težak. Kad usporediš njega i Jima i Simple Mindsa s kojim možeš otići na cugu. Mick je jako težak ali u tome je posebnost nekih ljudi, ali možda mi fali malo te neke neposrednosti, jednostavnosti.'
Sve dok publiku drže na nogama glazbom, lako će im se oprostiti težak karakter.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene