Pjevačica ili?

Imitacija seksi Nives pošla je po zlu: "Ajme, majko što je ovo?"

Jole, Nives Celzijus, Giuliano (FOTO: Pixsell, Instagram) Jole, Nives Celzijus, Giuliano (FOTO: Pixsell, Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Izazov In magazina (FOTO: IN magazin) +0 Jole, Nives Celzijus, Giuliano (FOTO: Pixsell, Instagram) Galerija

Giuliano i Jole oponašali Lidiju Bačić, Terezu, Severinu... Najviše pozornosti izazvala je imitacija seksi Nives Celzijus!

Kako to izgleda kad pjevači imitiraju svoje poznate kolegice? Pokazali su to Giuliano i Jole gostujući u ovotjednoj emisiji Petkom s Petkom. Splitski glazbenici u emisiji su sudjelovali zajedno s klapom Rišpet, a svi zajedno našli su se pred zanimljivim izazovom. Dečki iz klape imitirali su muške kolege, dok je Giuliana i Jolu zapala imitacija kolegica svih generacija. Od Tereze, Jelene Rozge, Doris Dragović, Severine, Josipe Lisac pa sve do Lidije Bačić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Truck show Dalmacija - 3 "Molim vas pazite" Giuliano se oglasio o nedavnim medijskim napisima u kojima je imao glavnu ulogu: "Mater me zove - Što je bilo?"

Izazov In magazina (FOTO: IN magazin) Izazov In magazina (FOTO: IN magazin)

Posebno urnebesna bila je imitacija Nives Celzijus koju su Jole i Giuliano pokušali dočarati kroz zamamne atribute koje ju krase. Međutim, dečke iz klape ta je imitacija podsjetila na nešto sasvim drugo. "Ajme, majko što je ovo? Je li ovo pjevačica ili neki drugi žanr?", zapitali su se članovi klape Rišpet.

Jesu li na kraju uspjeli pogodit da je riječ o Nives ili im je upravo seksi pjevačica zadala glavobolje pogledajte u videu.Imitacije Joleta i Giuliana možete pogledati od 3:50 minute.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Jole, Nives Celzijus, Giuliano (FOTO: Pixsell, Instagram) Jole, Nives Celzijus, Giuliano (FOTO: Pixsell, Instagram)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene