'Nerealno romantična'

Gibonni otkrio zanimljiv detalj o jednom od najvećih hitova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati pjevač Zlatan Stipišić Gibonni otkrio je kako je napisao pjesmu 'Cesarica' te što bi radio da nije postao glazbenik.

Okupljeno mnoštvo na glavnom zagrebačkom trgu pokazalo je da se publika zaželjela Gibonnijevih koncerata. Promovirao je album 'Familija' koji dijeli s Oliverom. Otkrio je kako je za inspiraciju zaslužna jedna daska za glačanje, priznao kako je pjesma 'Cesarica' nastala u jednoj noći i da nije glazbenik, što bi radio.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

'Dvadeset minuta, nisam se silno trudio, ništa nisam mijenjao na njoj, ni jednu riječ, zarez, bila je takva kakva je. Nerealno romantična, bila je pjesma kao da nije i za to vrijeme, to je bila '92. Niti je bila za to vrijeme niti, nije to realna veza. To je kao da gledaš neki talijanski film ili američki mjuzikl gdje su svi dobri, svi se smiješe, izlaze na prozor, svi pjevaju.' Više pogledajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene