Nogometna agentica

Ova žena je dokazala da svijet nogometa više nije rezerviran samo za muškarce !

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zahvaljujući ljubavi prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, jedna se žena dokazala među 'velikim dečkima' i postala uspješna nogometna agentica u Engleskoj.

Georgina Lillis nekoliko puta na tjedan posjećuje utakmice. Njezini klijenti su ponajbolji igrači Premierlige te im pomaže osigurati što više nula prilikom transfera.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Sjećate se 'Šumice', 'Good Boya' i gdje ste bili 'Iza ponoći'? E pa,vratili su se!

Georgina je dobila licencu prije nekoliko godina i od tada radi kao agentica u londonskoj nogometnoj agenciji Star Management Signings. 

'Moj tata i brat su u nogometnom svijetu, tako da sam odrasla okružena nogometom. Odrasla sam odlazeći na utakmice s tatom. U početku kad sam radila s nogometnim menadžerima, spomenula bih tatu. Da nisam, imala njega, bilo bi mnogo gore', rekla je Georgina.

U agenciji danas rade s vrhunskim igračima Premierlige, a na sastanke s nogometašima, menadžerima i predsjednicima klubova Georgina je već navikla. Danas je, kaže, lako, ali u početku su postojale brojne predrasude.

'U Engleskoj ima 400 agenata. A 12 nas je žena. Znači, nema nas puno. Kad sam na početku išla na sastanke, nisu shvaćali zašto sam ondje, samo da zapisujem bilješke ili da skuham čaj. Ali ne, ondje sam zbog posla', priča Lillis.

Nogometaši za koje zadužena često je zovu za pomoć, a stekla je i povjerenje svojih kolega. Nogometni agent John Wake smatra da je izgradila odlične odnose sa svojim klijentima- nogometašima.

'Nijedan njezini klijent nije htio otići nikome drugome. Ne znam kako im je u svlačionici, kad dečki vide da je agentica plava djevojka, ali ne bih rekao da ima  problema u odnosu s klijentima', tvrdi John.

Što je još otkrila o nogometašima jedna od malobrojnih ženskih agentica, pogledaje u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene