Novi početak

Stiže li prinova kod Franke i Ćorluke? ''Javljaju mi se majčinski osjećaji''

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Screenshot: Youtube) Galerija

Nakon četiri godine pauze na scenu se vratila Franka Batelić. Sada izgleda bolje nego ikad dosad, a za IN Magazin ispričala je kako razmišlja i o ulozi majke.

Na scenu se vratila Franka Batelić. U novom videospotu za pjesmu "S tobom" izgleda bolje no ikad. Samo za IN Magazin ispričala je da su njezin partner Vedran Ćorluka i ona kumovi dvojici malenih Kenijaca, ali i da razmišlja o ulozi majke jer djecu obožava. Novi singl je vani, novi videospot je vani, a na snimanju je bilo čak i zastrašujuće.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

"Jako sam uzbuđena. Snimali smo u Škotskoj i čim sam čula pjesmu, asociralo me na čista prostranstva, zelenilo i napuštene dvorce. Škotska nam je pala na pamet i otišli smo tamo snimati. Na snimanju nas je kiša pratila sva tri dana, ja sam bila okupana non stop", kaže Franka. A za spot je odjenula čak i vjenčanicu. "To nije bio plan. Otišli smo naći crnu haljinu koja je u spotu, a onda smo zaključili da bi mogli napraviti scene s crnom haljinom kao jednom stranom ljubavi i bijelom kao drugom, čistom stranom ljubavi", pojasnila je Franka.

Franka Batelić (Screenshot: Youtube) Franka Batelić (Screenshot: Youtube)

Mi smo već svi pomislili: "Evo, Franka se udaje." Ali ne i njeZIni prijatelji jer, kako kaže, znaju da to ne bi objavila na Instagramu. Franka i njezin dugogodišnji dečko Vedran Ćorluka kumovi su dvojici malenih Kenijaca kojima financijski pomažu, a oni su im zauzvrat zahvalili pjesmom. I to ne bilo kojom. Otpjevali su Frankinu pjesmu "Ovaj dan". "Nemate pojma koliko su mene razveselili volonteri iz malog doma kad sam dobila taj mail. Prekrasno nešto", kaže.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Franka kaže kako je, bez obzira na silna putovanja, njeZIna adresa uvijek bio Zagreb. "Zagreb je uvijek moje boravište, a prebivalište je Istra. Najčešće sam u Zagrebu, a putujem na relaciji Zagreb - Moskva. No kada je prvi put došla u Moskvu, nije se baš ugodno iznenadila. "Bilo je zbilja ogromno, betonski. Nisam znala jezik, a oni ne znaju engleski. Sve je na ćirilici, a ja sam ta generacija koja je taman preskočila učenje ćirilice, ali onda sam polako ušla u taj đir. Išla sam u školu ruskog. Super mi je Moskva, fenomenalni restorani i super ljudi", kazala je.

25-godišnja Istrijanka i Vedran Ćorluka u vezi su pet godina. Iako se sada posvetila glazbi, intenzivno razmišlja o ulozi majke, kaže da joj se javljaju majčinski osjećaji. "Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati", zaključila je Franka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene