Obožavaju Zagreb

KOLIKO POZNAJU ZAGREB? "Brijati, i dalje ne znam što je to"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate glazbenice iz benda Frajle prošle su mali test poznavanja grada Zagreba.

U Zagrebu se, kažu, osjećaju kao kod kuće. Stoga smo odlučili provjeriti što ikoliko o njemu znaju Frajle. Uoči njihova četvrtog koncerta u našoj metropoli, otkrile su nam tko je zaslužan za njihov početak. Zagreb im je najdraži u doba adventa, no vole mu se vratiti u svim godišnjim dobima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

"Divan je Zagreb, naučile smo sve ulice. Naučile smo prečice, kako, gdje jesti. Naučile smo gdje izaći", kažu cure. Pa čak i nazivFrajla je starozagrebački. No izrazi koji im zadaju glavobolje kad dođu ovamo prilično su moderni.

"Brijati, da to i dalje ne znam šta je. To kod nas kao što si zabrijala ili što si zaglavila. Ne, nego to je i u pozitivnom i u negativnom i kao netko ti se sviđa. Apsolutno ne mogu shvatiti u kojem kontekstu mogu sve tu riječ iskoristiti", kažu Frajle.

Zajednička glazbena priča ove četiri dame počela je 2009. godine. A za sve je kriva - ljubav. Složne su u zezanciji, ali zajedno tvrde i da među njima ne postoji šefica, tako da sve odluke donose zajedno. Ulaznice za njihov prvi koncert u Lisinskom već su rasprodane. A u frajlovskoj pozitivnoj energiji i zanimljivoj glazbi moći ćete uživati i 1. prosinca. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene