"sve je manje ljepote"

Najpoželjniji Hrvat progovorio o starenju: "Uzmi krokodilsku krv, nekako mi stariš"

Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Glumačkoj ekipi serije ''Čista ljubav'' pridružit će se i Filip Juričić. Na set se vratio nakon šest godina, a svjestan je i sam, kako kaže, da ga godine sustižu.

Napetost u Čistoj ljubavi ne jenjava. U Vrhovac stiže Marcus kojeg utjelovljuje Filip Juričić. Marcusa dovodi Ranko kako bi lažno svjedočio u Heleninu korist. „Markus je povratnik koji se vraća. Helena sad ima nemire s glavnim junakom i s djetetom. Dio života koji je ona provela u Njemačkoj, to je provela s tim Markusom. I on na poziv zločestog Ranka dolazi i oni zajedno kuju plan kako pomoći ili odmoći Heleni“, otkriva Filip.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Prije nekoliko godina Filipa smo gledali u seriji Larin izbor. Kaže kako ga je veselio povratak među poznatu ekipu. „Zanimljivo je bilo jer me zapravo nije bilo šest godina. Dođeš na set odjednom, imaš interne fore s curama iz garderobe i s dečkima iz tehnike“, kaže Juričić.

Kao Dinko ponio je i titulu omiljenog negativca. Bit će takav i u ovoj ulozi. „Što sam stariji, sve je manje ljepote. Moram ići više na neku glumu, pa ćemo vidjeti kako će proći“, smije se Filip.

No s tim se Filipove brojne obožavateljice, koje ga neprestano stavljaju na listu najpoželjnijih Hrvata, ne bi složile. „Jučer mi je rekao jedan prijatelj „dugo te nisam vidio, daj uzmi onu krokodilsku krv, nekako mi stariš“, govori glumac, koji je i sam svjestan prolaznosti vremena.

„To je činjenica da godine odlaze. Sijede su na bradi i s godinama će ih biti još i više. Uvijek su mi bile smiješni ti izbori najpoželjnijih neženja, to tako lijepo zvuči, ali u životu to nije tako. Imam ja sve te probleme kao i ostali. I naći ženu i zadržati je. Momentalno sam tu dobro, u sretnoj sam i stabilnoj vezi“, priznaje glumac.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene