448312
448312
448312
448312
448312

DRUGA STRANA MEDALJE 'Mislim da sam najpametniji, najljepši i najbolji'

  • , 29.08.2016., 19:23
  • Autor:
  • komentara

Filip Hrgović otkrio nam je tko mu je najveća podrška, zašto su ga u školi zadirkivali, ali i gdje se prvi put poljubio.

 
 
 
 
Filip Hrgović o privatnom životu ( VIDEO: IN Magazin)
Filip Hrgović o privatnom životu ( VIDEO: IN Magazin)

Brončani olimpijac Filip Hrgović priznao je kajko je sada sretan i ponosan nakon što je sve završilo. 'Sad kad se sve sleglo, mogu reći da sam sretan i ponosan', rekao je Filip i otkrio kako su mu obitelj i njegova djevojka bili najveća podrška u tim trenucima. 'Moja djevojka i moj brat su pili tablete za smirenje. Ali doslovno', dodao je. Filipovoj majci također teško pada gledati Filipove mečeve . 'Možda je mami teže, iako djevojka isto strepi, priznao je Filip koji djevojku čuva dalje od medija. Ipak, otkrio je čime je ona njega osvojila.

Filip Hrgović (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

'Pa ona je mene osvojila, osim što je prelijepa, s tom jednom normalnošću i pozitivom koju ima u sebi'. Filip se prisjetio i svoje prve ljubavi, točnije, prvog poljupca koji se, kako kaže, dogodilo par ulica dalje od njegove osnovne škole. Kao učenik bio je dobar. 'Od prvog do četvrtog sam bio odličan, a onda od petog do osmog sam bio vrlo dobar. Nije loše za jednog boksača', misleći pritom na predrasude vezane za njegov sport. 'Pa to jesu zapravo samo predrasude, našalim se na svoj račun, zapravo ne mislim to, zapravo, mislim da sam najpametniji, najljepši i najbolji,' priča kroz smijeh Filip kojemu je osnovna škola bila najljepše razdoblje u životu. 'Pošto sam bio mali bucko, nisam imao puno ljubavnih briga, ali bilo je i toga. Da li ćete neka simpatija doživjet, dal će ti poslati pismo za Valentinovo ili ti njoj'.

Filip Hrgović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

Filip je priznao kako je kao dijete bio nestašan, ali kao i sva ostala djeca njegove dobi. 'Bio sam nestašan, zaigran, bar takvo mišljenje ja imam o sebi, bio sam zaigran, ali naivno dijete, svi smo radili neke gluposti, ali ja sam uvijek nadrljao, 'priznaje Filip za kojeg nitko nije mislio da će se baviti boksom.

'Nitko nije naslućivao da ću ja jednog dana biti boksač i mislim da se cijela moja uža i šira obitelj još uvijek čudi što sam zapravo završio u tom sportu', rekao je Filip.

'Znali smo mi od samog početka da će biti nešto tako od njega, od školovanja njegovog u školi, od razbijanja vrata koja nam je po garderobama razbijao, haha, to ćemo mu sad morati naplatiti i nadoknaditi taj dio,priča kroz smijeh Miše Kutleša, ravnatelj OŠ Brestje Sesvete. 'On je bio zapažen po dobroti. Jedina mu je mana što se stalno promovira pod Dubravu, ne znam tko ga tako promovira, on je ipak naš Sesvećanin.', ponosno je rekao ravnatelj.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se