Mrki pogledi

ŽENE ih obožavaju, MUŠKARCI poštuju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boksač Filip Hrgović i taekwondoist Filip Grgić pripremaju se za Olimpijske igre. Progovorili su o predrasudama s kojima se najčešće susreću.

Iako su uoči međusobnog okršaja, između dvojice prijatelja i imenjaka, Filipa Hrgovića i Filipa Grgića, pali mrki pogledi i sitne provokacije, snagu su odmjerili s osmjesima na licu. Dvojica Filipa pripremaju se za Olimpijske igre. Ovi nekadašnji cimeri otkrili su i pokoju pikanteriju iz privatnog života, te s kojim se predrasudama najčešće susreću, ali i komu je ljubav pomutila razum.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Boksač Filip Hrgović za taekwondoista Grgića kazao je kako je 'simpatična osoba i puna neke pozitivne energije i to mi se sviđa, jako mi se sviđaju ljudi koji su u svom sportu borci i fajteri, a u privatnom životu su opušteni i smiješni i simpatični'.

Grgić smatra kako 'sport, kao i život, ima puno uspona i padova, tako da je najbitnije ne odustati, biti uporan, truditi se maksimalno, davati sve od sebe i ako se sve pravilno radi, ako se dovoljno trudi, mislim da rezultat ne bi trebao izostati'. Više pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene