Fashion Week Zagreb

Zgodna supruga rukometaša: 'Nisam često u Hrvatskoj, dođem na poziv'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok dame nikako nisu mogle propustiti pogledati modne novitete za nadolazeću jesensku sezonu, muški dio javne scene stigao je na nagovor, a poneki i na muško druženje.

Komadić mode, komadić druženja i lica koja dugo nismo vidjeli! Fashion Week Zagreb sinoć je otvorio svoja modna vrata, a prve redove zauzele su poznate dame, ali i njihove snažnije polovice.

Pogledaj i ovo showbuzz Savršena Iva Nije moglo kraće - Izazovno izdanje domaće ljepotice!

Novi koncept Fashion Weeka Zagreb oduševio publiku - stigla brojna poznata lica

Supruga rukometnog reprezentativca Nikolina Lacković zaželjela se domaće gradske modne vreve. 'Nisam često ni u Hrvatskoj, ne pojavljujem se tako često. Doma sam s dječicom, uživam. Ali dođem rado kad me pozovu, uživam s curkama', kaže Nikolina. Ona i suprug Blaženko Lacković zbog njegove karijere deset su godina proveli u Njemačkoj, a posljednju u Skoplju.

Na život uz stalnu selidbu već su naviknuli. A čini se da nema problema ni s petogodišnjim Lukom i jednogodišnjom Ikom Marie. Dizajnerica i bivša supruga nogometaša, Marija Cvitanović, davno je takav život ostavila iza sebe. Posljednje četiri godine u vezi je sa zagrebačkim poduzetnikom Joškom Ledićem. Nakon razvoda, navodnih preljuba, pa i šuškanja o dugovima koje joj je bivši suprug ostavio, Marija o svojem privatnom životu ne želi govoriti.

Kako je bilo na prvoj modnoj večeri pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene